Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupsepantrompke

naprawa telefonu mixplus

Polecane posty

Gość kupsepantrompke

ostatnio mam problem z zasiegiem w telefonie lg. byl on kupiony w ofercie mixplusa w lipcu 2009 tak wiec obejmuje jeszcze gwarancja. i tu pojawia sie moje pytanie gdzie mam oddac telefon do naprawy? byle jakiego punktu napraw, autoryzowanego serwisu lg, czy biec do salonu plusa?

Gość qwertyuhgfdd
tam gdzie kupilas

Gość kupsepantrompke
i tam mi bez problemów uwzględnią? myślałam, że to się w jakiś naprawach załatwia :)

Gość qwertyuhgfdd
tak , w tym salonie gdzie kupowalas. idziesz z gwarancja oddajesz mowisz co jest nie tak . one to zapisuja i potem wysylaja do serwisu . wiem jak jest bo zanosilam nieraz

Gość Stiw Dżobs
z salonu przekażą do serwisu, czyli dłużej trwa, bo salon ma dodatkowe 2 tyg, plus okolo 2 tyg serwis, wiec jak masz jakis serwis LG w poblizu to do serwisu idz musisz miec podstemplowana karte gwarancyjna

Gość qwertyuhgfdd
nooo albo jak masz serwis lg to idz ... u mnie nie ma wiec nosilam do salonu plusa

Gość kupsepantrompke
właśnie sprawdziłam i nie ma ;/ no nic czyli przyjdzie mi czekać miesiąc na telefon? masakra, bo mój stary telefon leży w częściach, gdyż rozpadł się na miazgę. dupa blada

Gość kupsepantrompke
a i jeszcze jedno pytanie. ponieważ chodzi mi o miasto lublin, lecz ja mieszkam poza miastem i nie bywam tam codziennie. czy np jesli moja mama codziennie jezdzi tam do pracy moze za mnie zaniesz? dalabym jej telefon, gwarancje i umowe i by przeszlo? bo co tu ukrywać, nie chce mi sie za bardzo fatygowac ;)

Gość qwertyuhgfdd
zależy coz nim nie tak . miesiąc nie. ja najdłużej czekałam ponad 2 tyg.

Gość qwertyuhgfdd
tak. telefon byl na mojego ojca a moj chlopak go zanosil jak jechal bo tez nie chcialo mi sie fatygowac... to nie ma znaczenia kto. tylko zeby mial dokumenty

Gość kupsepantrompke
aha super ;] a mam problem z zasiegiem. juz jakies 2 tygodnie na poczatku mialam w kilku miejscach w domu, a teraz ciagle jest albo brak sieci albo komunikat "karta sim nieaktywna"