Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Strusiowa0909090909

MOJA MATKA ROBI MI WSTYD!!

Polecane posty

a wiec tak.. jestem z chłopakiem, którego ona nie akceptuje. . . jestesmy razem 1.5 roku, on 20, ja 19 lat.. jak on u mnie jest to powie mu dzien dobry i na tym sie konczy, ale nie w tym rzecz.. mam młodsze rodzenstwo, dwójkę , czesto dają popalic i w ogóle .. i wtedy matka nie umie sie opanowac wydziera sie na nich, uderzy, przeklina, ale nie takiego zwykłego Kurwa czy coś, tylko wyzywa ich od psów, mówi np CHODZ CHUJU ZROBIE CI JEsc itd, słychac to do mnie do pokoju. mimo, że jestesmy z chlopakiem blisko, niczego nie wstydzimy sie przed sobą itd to jest mi zwyczajnie wstyd!!! zwracałam jej uwagę to mi mówi, ŻE TO JEST JEJ DOMU I ONA TU MOZE ROBIC CO CHCE I NIE BEDZIE SIE DO NIKOGO DOSTOSYWAC :o:o:o:o

ja pierdole,co to za odzywki do dzieci:o

no ona tak mówi, jak jest wściekła, ja nuigdy nie moge miec racji, powiedziała, że ona może tak do dzieci mówi, ale oni do niej nie. chociaz ja z matka nie mam stosunków dobrych, nie gadamy wcale , nie mam do niej za grosz szacunku

Gość karoll-ka
Wspolczuje takiej glupiej matki. To jakis koszmar, taka kobieta....Ale dziwi mnie troche to, ze wstydzisz sie jej zachowania ze wzgledu na chlopaka, ale nie jest ci przykro, ze twoje rodzenstwo jest tak traktowane...To przeciez dzieci, a nie chlopak, maja ten problem na codzien. Na twoim miejscu powiadomilabym opieke spoleczna. Nikt nie ma prawa obrazac innego czlowieka, a juz na pewno nie dzieci...Co na to twoj ojciec? Dla mnie to szok!

wiesz, to jest tak.. moja matka to obrotna kobieta, religijna, wśród znajomych miła, poukładana, zadbana.. nikt nie powiedziałby, że tak może byc, poza tym ona uważa, że to nie jej wina tylko moje rodzeństwa, bo już nie daje rady i to ją usprawiedliwa, tata to pantofel, zawsze jest po stronie matki chociaż on takich słów nie używa, co nie oznacza, ze jest typem osoby spokojnej.. a gdybym to gdzieś zgłosiła to by mnie rodzina wyklęła, bo wiesz... wszystko co złe to ja, bo sprawiałam problemy wych, a matka pracowała, domem się zamjuje, ja nic nie robię i ona biedna.. wiec wiecie

:O

wypowie sie ktoś??

Gość karoll-ka
Zadne zmeczenie nie usprawiedliwia takiego slownictwa. Zadne!!! Ale swoja droga, jezeli ona taka zmeczona, to moze ktos powinien jej pomoc? Moze ojciec albo ty? Nie piszesz, w jakim wieku sa te dzieci, ale w kazdym wieku mozna miec jakies obowiazki, i matka nie musiaby wszystkiego robic sama.

10 i 8 lat. tata pracuje sporo, ale na tyle ile może to jej pomaga ja tego nie robię, bo nie gadamy ze sobą miesiacami, to wredna osoba, wszytskiego mi załuje, zle traltuje moich bliskich wiec nie zamierzam nic robic, poza tym nie pracuje teraz, bo miała operacje ze wzgledu na tetniaki na mózgu, czego głowna przyczyna było palenie przez 20 lat papierów, wiec siedzi w domu od września.. a ja liczyłam, ze jak wróci zacznie prowadzic zdrowy tryb zycia, a nie minął miesiąc, a ona pali ile wlezie, mocne LM czerwone.. i mówi, jak jej zwracam uwagę, że to jej sprawa, bo za jej kasę.. to co ja moge

palenie papierosów* sorry za błąd.

Gość gsfwetrqet
Pracuj po prstu nad sobą abyś nigdy taka nie była. Chłopakowi powiedz ze taką masz matkę i nic na to nie poradzisz. Spróbuj znaleźć pracę by sie usamodzielnić. Może przynajmnije jakiś staż

paliła całe trzy ciąże. jak była w szpitalu to ojciec jezdził do niej jak szalony, mówił, ze nie ma opcji,że bedzie paliła, jak wróci, sam rzucił rok temu.. i co ..?!?!? nie minął miesiąc i palą razem!!!!!!!!!!!!!

bardzo bym chciała się wyprowadzic, bardzoooo!!!! ale mam jeszcze rok szkoły, a ceny są.. jakie są:O

choc wiem, ze wiele ośób w takim wieku się usamodzielnia, ale od czego zacząc.>>?????

Gość calka
zaczac od szkoly z internatem a potem z hotelem przyzakladowym jak np. pielegniarki. szkoly morskie i wojskowe zatrudniaja uczennice a potem jak sluzba wojskowa - a teren. a juz najlepiej skupic sie na nauce jezyka zachodniego i wyjechac za granice. bylam w anglii i hiszpanii i gdyby nie moj wiek to zostalabym pracujac w hotelu.