Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolodziej

wakacje odchudzanie

Polecane posty

Gość kolodziej

Czesc Mam 19 lat w tym roku koncze szkołe, chcialem jakos poprawic swoj wyglad jak mnie postrzegaja ludzie. Mieszkam w malej miescinie na polodniu polski. Kiedy zaczolem chodzic do liceum strasznie sie roztylem mysle ze około 20 - 25 nadwagi przez to mam problemy ze znajomosciami kiedys z kumplami tworzylismy zgrana paczke teraz kazdy poszedl w swoja strone dziewczyny imprezy, a ja 8.00 szkola pozniej dom spac i tak w kolko, prawie nigdzie nie wychodze. Mysle ze to przez wyglad bo kiedy bylem szczuplejszy to praktycznie dom byl mi potrzebny tylko do spania. Mam 1.95 wzrostu waze 106 kg. Jak pisalem mam zamiar sie zmienic odchodzic zmienic na lepsze. Moje miasto to dziura nic tam niema basen poprostu nic.. W wakacje jade do wiekszego miasta na wschodzie polski. Moze polecicie mi czy biegac chodzic na basen jaka dieta. I czy to mozliwe zeby przez 2 miechy zrzucic 20 kg. Pozniej staral bym sie utrzymac to wage zrobil bym sobie silownie biegal czy cos w tym stylu. Z gory dzieki.

Gość kolodziej
odpowie ktos

Hej! Ja tez sie odchudzam :) dasz rade ja juz bardzo duzo schudlam, jestem na diecie 1000 kcal. Dieta jest bardzo prosta, idealna na szybki tryb życia, gdy nie masz czasu przygotowywac wymyslonych potraw. Mozesz zaczynac np od 1500 kcal jesli trudno byloby Ci sie przestawic. wpisz sobie w wyszukiwarke dieta 1000 kcal i bedziesz wiedziala dokladnie na cyzm polega, ja juz schudlam prawie 10 kg :) i codziennie godzina cwiczen, brzuszki, skakanka :) jak masz jakies pytania to pytaj!

Gość kolodziej
dzieki :D aproporo jestem mezczyzna

Gość kolodziej
a mozesz mi powiedziec w jakim czasie schudlas te 10 kg?

Gość kolodziej
dobra ja ide z psem dzieki :]