Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona_zrozpaczona

7 dzien cyklu

Polecane posty

Gość Iwona_zrozpaczona

Dziewczyny w 7 dniu cyklu ( srenio cykle mam 32 dniowe i wiecej) doszlo do zblizenia poiedzy mna i moim chlopakiem. Najpierw byly piszczoty oboje bylismy w bieliznie , dotykal moich miejsc intymnych ale bylismy w majtusiach. Po czym stan podniecenia podniosl sie zdecydowanie i bylismy juz nadzy, nie doszlo jednak do wprowadznia czlonka do pochwy, piescil mnie jezykiem , palcem. Po czym byl tak podniecony ze wytrysnal na zewnatrz. Przez chwilke piescilismy sie dalej. Czy myslicie ze powinnam obawiac sie ciazy. Minelo juz 12 dni od tej calej sytuacji , jestem w 19 dniu cyklu teraz. Do miesiaczki jeszcze zdecydownie musze czekac , bo cykle sa dosc dlugie . Poniewaz jestem bardzo mloda strasznie sie obawiam . Prosze o porade.

a niby jakim cudem miałabyś być w ciąży? plemniki miałyby przepełznąć z Twojego chłopaka do Ciebie? Może lepiej poczytaj trochę o zapłodnieniu, płodności i kobiecym cyklu, a dopiero później bierz się za pieszczoty - unikniesz wielu stresów.

Gość Iwona_zrozpaczona
Aniu Ja po prostu strasznie panikuje i dobieram sobie do glowy najgrozniejsze scenariusze.

Gość Iwona_zrozpaczona
Aniu Dziekuje Tobie bardzo za odpowiedz