Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilarii klintom

pozytywny test a za chwile skąpa miesiączka

Polecane posty

Gość hilarii klintom

dziewczyny! robilam test w 30dc z rana... wyszla druga blada kreska.. a w tym samym dniu dostalam skąpy @.. tak jakby końcówka to byla od razu.. jak mam to rozumiec?

Gość kwiatuszekkkkk22000
masz to rozumieć ze jestes w ciazy plamienia w ciazy sie zdarzaja zwlaszcza podczas okresu

Gość prymitywna ta bratowa
mogłaś poronić

Gość gfff
dokladnie, to plamienie, w ciazy jestes na bank

Gość hilarii klintom
hmm juz nic nie wiem.. ale tak sobie mysle ze jezeli by to bylo poronienie to bylo by to obfite krwawienie raczej.. a tu taka resztka @ raczej ... kwiatuszku myslisz ze to to?

Gość kwiatuszekkkkk22000
prymitywna ta bratowa: wiesz co to jest poronienie? chyba nie....

Gość hilarii klintom
to bylo tak ze w ten sam dzien plamki .. w nocy nic a dzis jeszcze troche..

Gość kwiatuszekkkkk22000
poronienie objawia sie skrzepami krwi bardzo obfitymi. ja mysle ze raczej na pewno to jest ciaza

Gość gfff
plamienia we wczesnej ciazy sie zdarzja, bo hormony wariuja:)

Gość hilarii klintom
własnie.. a juz szczerze mówiąc nie robilam sobie nadzieji bo myslalam ze @ sie rozkręci a tu nic.. w dodatku nie zadobrze sie czuje i mam nadal temp.37

Gość gfff
heh to ciaza na bank, gatuluje teraz folik do lekarza:)

Gość hilarii klintom
zeby nie zapeszyc to jeszcze nie dziękuje:) ale dziękuje Wam ze odpisałyscie.. bralam duphaston ktory odstawilam tydzien temu nawet juz go nie mam .. jutro idę do gina.. ;* ale wciąż mam do tego dystans ...

kwiatuszekkkkk22000 poronienie objawia sie skrzepami krwi bardzo obfitymi. ja mysle ze raczej na pewno to jest ciaza kwiatuszku... we wczesnej ciąży nie ma skrzepów... ja sama poroniłam samoistnie 6 tyg. ciąże... i to bylo normalne krwawienie.. moze troszke bardziej obfite autorko watku.jesli trwalo to chwileczkę to najprawdopodobniej bylo to tylko plamienie.. ;)

Gość kwiatuszekkkkk22000
kwiatuszku... we wczesnej ciąży nie ma skrzepów... ja sama poroniłam samoistnie 6 tyg. ciąże... i to bylo normalne krwawienie.. moze troszke bardziej obfite ja etz poroniłam i wiem co pisze z wlasnego doswiadczenia

Gość hilarii klintom
to i ja - ja nie mialam skrzepów.. takie troche to bylo wczoraj i dzisiaj..

Trzabyło uważać na biologii to być wiedziała, że w ciąży można mieć okres przez nawet pierwsze trzy miesiące, także nic ci nie jest.

kwiatuszku..no nieważne... ja krwawiłam kilka dni ..dopoki mnie nie wyłyżeczkowali... a autorka tylko poplamiła chwile wiec nie poroniła ... zresztą ja sama jestem teraz w ciąży.. w 36 tyg. i w dzien spodziewanej @ mialam krwawienie.. chwilowe... ale krew się wylała ze mnie w jednej chwili a potem bylo juz czysto.... i ciaża jest ;)

Gość hilarii klintom
poprostu powtórze jutro rano test jesli uda mi sie go dzis kupić.. tak wiem o tym ale to rzadko sie zdarza.

Gość hilarii klintom
to i ja czyli Ty tez tak mialas? i trwalo to chwile??

Gość gfff
Bumbumshoko a na wojej biologi mowili ci ze nie trzeba byc w ciazy gdy sie okresu nie ma?? przestan sie madrzyc , po to jest forum, zeby pytac, a jak nie akceptujesz zalozen forum, to siedz cicho

hilarii klintom poprostu powtórze jutro rano test jesli uda mi sie go dzis kupić.. tak wiem o tym ale to rzadko sie zdarza. nie kupuj testu, bo nawet jeśli byś poroniła ( w co wątpię - tak jak napisalam ) to test w dalszym ciagu wykryłby hormon ciążowy... wiec to bez sensu.... umów sie na wizyte teraz i spokojnie czekaj.... Acha..i gratuluje :)

:o O co ci chodzi dziewczyno? Pewnie, że można nie mieć okresu i nie być w ciąży, chyba oczywiste...

Gość hilarii klintom
hmm:) NIEdziękuje... ok, jutro itak sie wybierałam do gina wiec dobrze sie składa, pewnie mi da na badanie krwi i zrobi usg.. odezwę sie oczywiście :)

i tak... krwawiłam w dniu @ żywą krwią i w ciazy jestem :) zresztą ja wiele razy w tej ciazy krwawilam, bo to ciąża z komplikacjami (łożysko sie odklejało od początku do 19 tyg. - ale nie o tym mowa tutaj )i ze swojego doswiadczenia wiem ze nie zawsze krew oznacza definitywny koniec...

a który to byłby tydzien u Ciebuie.... bo jesli to dzis robilas test to nie bedzie jeszcze nic widac na Usg ;)

Gość hilarii klintom
to mnie pocieszyłas... domyslam sie że musiałas wiele stresów przejsc.. byłam silna. gratuluje Ci:)

Gość ja poroniłam
i nie było żadnych skrzepów, wyglądało to podobnie jak u autorki, więc wiem, jak wyględa poronienie

ja poroniłam i nie było żadnych skrzepów, wyglądało to podobnie jak u autorki, więc wiem, jak wyględa poronienie jak sie roni to nie brązową krwią.. tylko żywą, czerwoną.... nie plami się chwile czy tez jeden dzien czy nawet dwa........ wiec nie opowiadaj i nie stresuj dziewczyny

Gość madlenka151
hilary ja mialam tak samo jak ty i jestem w 7 tygodniu

Gość hilary klinotm
ja poroniłam rzeczywiscie mnie wystraszyła:( ale ja jestem spokojna i wierze że bedzie ok.. jutro u lekarza sie okaże :) dziekuje za miłe wsparcie;* jutro sie odezwe :)