Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pistacccja

Zakochana w 35 letnim facecie

Polecane posty

Gość huihl
oczywiscie ze jest mi zle ze on ma zone, ze to ja tuli codziennie do snu, ze ja pewnie caluje w glowe gdy idzie do pracy. Nawet nie umiesz czytac ze zrozumieniem:O A kawalerke chce wynajac, aby miec bardziej komfortowe warunki do bzykania i pewnosc, ze nikt was razem nie zobaczy. Naiwna...

huihl czemu mnie tak straszniee potepiasz?? Miedzy nami nie ma tylko seksu, potrafimy przegadac calutenka noc caalujac sie tylko czasem... I za to tez go kocham

Gość enyoa 24
bosz ale ty jesteś pier do lnięta ty myślisz głową czy swoją szparą ? :-O jak możesz uprawiać seks i obciągać facetowi który ma żonę i codziennie z nią bywa, masz nasrane we łbie kretynko zauroczyłaś sie w facecie bajerancie i dałaś dupska ? musisz być nieźle zdesperowana, ja gdybym chciała sie seksić z każdym kto mi powie komplementy, porozmawia lub zaprosi na kawe to bym musiała sie bzykać co drugi dzień z innym los zawsze taki jest że sie na tobie zemsći , wspomnisz moje słowa kiedyś ty w przyszłości będziesz miała męża i jak on będzie miał ok 40 -stki zacznie ruchać 18 nastki, zobaczysz jak sie będziesz czuła ty nie będziesz mu juz potrzebna z dzieckiem

Gość enyoa 24
masz kurewski charakter i koniec...po prostu zwykła kurwa nic więcej :-O ale jestem pewna na 100 % że zapłacisz za to i to okrutnie

Gość enyoa 24
cieszy sie kretynka i mówi o miłości ...litości :-O luuuudzie...popuściła szpary i jest wzruszona ale szmacisko ! narzygać nawet nie warto i tu obrabiasz mu pałkę a jego 10 letnie dziecko czeka aż tata wróci do domu ? to trzeba być zawszoną kurva rumunką chyba żeby na takie coś sie decydować żadna inteligentna ładna dziewczyna nie psuje sobie i komuś w ten sposób życia ! nie wmówisz mi ... szmato !

Gość enyoa 24
facet ma dziecko kóre kocha tate a ona mu tasuje pałe i mówi o miłości i że gadają całą noc to ty z nim noce spędzasz ? musisz być brzydką zakompleksioną dziewuchą która pragnie dowartościować się nie możesz sobie szmato znaleźć wolnego faceta ok 25 lat ? za dziada sie bierzesz a on ma wór na sperme darmowy no szkoda gadać parszywa zawszona pluskwo !

Gość wiem co mowie........
na towim miescju ,odcielabym sie od niego i zapomniala.....sorry,ale pakujesz sie w wielki gufno i wiem z doswiadczenia ze takie zwaizki sa ekstremalnie bolesne....

Przeginasz troszke, wiesz?? To ty cyba chcesz soe dowartosciowac piszac takie rzeczy o mmnie.

Gość enyoa 24
żadna z moich koleżanek, które naprawdę są super laskami, studiują, zgrabne , inteligentne nie leci na coś takiego żadna ! ruchać bo on tego chce żenada ! facet ma dziecko i żonę, to obrzydliwe , rzygać sie chce ! szmacisko zawszone gowno warte !

Gość enyoa 24
bardziej szanuje już prostytutkę niż ciebie pusta kretynko ! bo klient jej płaci a ona wykonuje zawód a ty pieprzysz sie z dziadem nie wiadomo po co gorsza niż rumunka spod lasu rumunka stojąca pod lasem ma więcej rozumu i zapewne urody też.

ale kultura no o zawsze znajdzie sie wredna pomarańcza która razpierdala topik chamskimi odzywkami cóz tak ja wychowano

Gość enyoa 24
życzę ci żeby ci morde kwasem wypaliło łajdaczko obleśna

Dziewczyno a co ci chodzi?? Myslisz ze 35 letni doktor filozofii chcialby na kochanke jakas brzydka i zakompleksiona kobiete?? Nawet jak mu o seks tylko chodzi to na fizycznosc ktora go pociaga tez patrzy

Gość jest takie powiedzenie nie
życz niczego co tobie niemiłe...

Gość enyoa 24
daj dupska też lekarzowi...może będzie chciał, prawnikowi, doktorowi fizyki i innym dziadom z prestiżowym zawodem , jak znajdziesz takich 10 to losowo jakis będzie chciał zaruchać pusta dzifko za 5 zł !

Gość enyoa 24
mnie kiedyś namawiał na bzykanie adwokat normalnie na moim miejscu pewnie czułabyś sie zaszczycona i w przeciągu dwóch dni ssałabyś już mu pałe pod stołem pusta krowo ! :-O

Jest mi przykro za to co mowi po prostu, wy tez mowicie zze zle robie ale nie wtaki sposob i mowicie tez co lepiej bylo by dl;a mnie

Gość PAOLA malinowa
Jakie są Twoje oczekiwania wobec niego? Miałaś wcześniej chłopaka ?

Gość ale to prawda co slyszysz
wiec nie oburzaj sie, po co ty sie z nim ruchasz?? po co ci taki fajfus co robi potajemne schdzki, oszukuje zonę a ty tu pieprzysz ze gadacie o filozofii :O taki profesorek od filozofii to jest dno, kto teraz chce studiowac filozofi, chyba ktos kto nie wie co zrobic z swoim zyciem tak jak ty. widzisz y jakas przyszlosc z takim łajzą? odpowiedz co sobie myslisz o swojej przyszlosci

Oczekiwania? Chyba za krotko to trwa zeby mowic o oczekiwaniach jakichkolwiek, nie naciskam na niego zeby zostawil zone, zwykle to on zaczyn a o niej mowic bo ja nie lubie tego tematu. A chlopaka mialam, takiego powaznego naprawde to jednego, bylismy razem 16 miesiecy ale skonczylo sie , byl ode mnie starszy 9 lat ale kawalerem byl i jest do tej pory z tego co sie orientuje

Gość enyoa 24
okłamuje siebie tania ździra i pie rdoli o filozofii luuuudzie facet znalazł darmowe ruchanie i ładuje waląc jej kity o inteligencji i dorabiając ideologię do łykania jego wydzieliny organicznej a ta sie jara i jest zaszczycona bo wykładowca jej zasadził fajfusa żenada kurva , szmata ! psuje swoje życie najbardziej bo on nic nie traci

nie na tmat filozofia to nie jest nudmna czy beznadziejna dziedzina, to podstawy naszej cywilizacji i kultury, na kazdych studiach na pierwszym roku jest filozofia bo kazda nauka od niej sie wywodzi

Gość stop stop
Ja kiedys przezylam cos podobnego - to znaczy zauroczylam sie starszym facetem, tez doktorem, z ta roznica, ze on nie mial rodziny. Kiedy go poznalam, swiat zaczal wygladac zupelnie inaczej, nie wiedzialam, co sie dzieje. Poznalismy sie na imprezie, zaprosil mnie do siebie (bylam naiwna i myslalam, ze na herbate :D), a pod lozkiem zobaczylam przygotowane gumki. Przygotowane dla jakiejs glupiej siksy w moim rodzaju, ktora da sie zaciagnac do lozka. Klapki spadly mi z oczu. Tacy faceci nie biora na powaznie malolat. Chodzi o seks i tyle. Brrr! Nigdy wiecej.

Gość ale to prawda co slyszysz
a co to jest za zawód filozof :O

Gość stop stop
Aha, no i oczywiscie tez mi wmawial, ze jestem wyjatkowa :D

Moim zdaniem w naszym "zwiazku" nie chodzi o seks, owszem kochamy sie ale wiekszosc naszych spotkan nie konczy sie seksem

Gość sssssssssssszzzzzzzz
MASZ PRAWO ROBIĆ CO CHCESZ, I KOMU CO DO TEGO CZY ON MA 35 CZY 40 LAT... JAK CHCE BYĆ Z TOBĄ TO NIECH BĘDZIE...

Filozofia to dziedzina naukowa ktora zajmuje sie poznawaniem roznych aspektow zycia, ktos kto skonczyl filozofie zwykle tak ja moj filozof zajmuje sie wykladaniem na uczelni ale wiekszosc jego kolegow ma jakas inna dziedzine poza filozfia.