Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik2010maj

ile godzin/dni zajęłoby wam nauczenie się 3 tron a4 pisanych na komputerze?

Polecane posty

Gość zapytajnik2010maj

niekoniecznie na pamięć ale w miarę

Gość vrege
ok 2-3 h

Gość matematyczka 18
prezentacji chcesz sie dzisiaj nauczyc calej ???

Gość dcfscgcgczg
to zalezy co to jest niektóre rzeczy wystarczy przeczytać a jak sie traci coś trudnego to nauczenie sie jednej strony moze zająć pół dnia

Gość mi sie podoba
Zależy od tekstu. Jeżeli byłby interesujący to wystarczyłoby mi kilka razy przeczytać. Jeżeli byłoby to nudne to 1-2 godziny.

Gość zapytajnik2010maj
to szybcy jesteście ludzie!!! chodzi o 3 strony a4 napisane w wordzie czcionką 12 z małymi odległościami między wierszami i tak to ma być prezentacja na studiach za moimi plecami będzie skrót tego co mówię w powerpoint GODZINA? NIE WIERZĘ!!!

Gość kami_20
ja mam do nauczenia prace maturalną do środny:P dzisiaj zaczełam sie uczyć i juz umiem 5 stron

Gość a ja myślałam, że
A moja koleżanka zdając maturę z j.polskiego zaczęła się uczyć dopiero w autobusie jadąc na egzamin :D Zdała na 15 punktów.

Gość celuloza
jeśli pisałabym to ja sama to wystarczy mi z godzina, bo ja się uczę poprzez pisanie, więc nie potrzebuję za dużo czasu. a jeśli przepisałabym to jeszcze ręcznie na kartkę to jakieś 30 minut by mi wystarczyło :P jeśli pisałby ktoś inny to zależy od tematu - jak mnie interesuje to wystarczą 2h, jak mnie nie interesuje to nawet cały dzień, a i tak bym za wiele nie umiała :D

Zależy czego.Jeśli to wyciąg z książki telefonicznej,to nie wkułabym tego prawdopodobnie nigdy.

Gość zapytajnik2010maj
"do obrony mgr uczyłam sie 3 dni, miałam 30 kartek A4, można?....mozna" no tak ale z tymi zagadnieniami nie widziałaś się na oczy pierwszy raz? i faktycznie, być może poziom mizerny niestety...

Gość dzadzudzi
matko, ludzie 30 kartek w 3 dni, 3 strony w godzinę to dla was szybko:O??? oczywiście wszystko zależy od poziomu trudności i ciekawości tekstu, ale jak jest w miarę to 30 kartek bez problemu można się nauczyć w 1 dzień. Czasem tak jest, że 1 dzień do egzamu to nie ma rady, trzeba wkuć i już. A 3stronicową prezentację to bym przeczytała przed zajęciami w autobusie.....

Gość zapytajnik2010maj
dzadzudzi jestem na studiach inzynieryjnych zdarza się że zrozumienie jednego wykresu zajmuje mi kilka godzin w LO nie uczyłem się za wiele bo nie lubiłem na studiach nie kuję się tylko dążę do zrozumienia, jak zrozumiem automatycznie zapamiętuję a ten tekst to jakieś bzdury którym bliżej do filozofii niż inżynierii o a marketingu ale z dużą ilością trudnych zdań i nowych pojęć bo to coś głębszego wiec jeśli to dla mnie trudne to jestem młot? :-D powiedz szczerze hehe nie zabiję Cię przez internet :-D

Gość dzadzudzi
no przeciez powiedziałam, że zależy to od trudności tekstu i jego ciekawości! nie uważam, że jestes młotem, chodziło mi o to, że jeśli tekst jest w miarę prosty i zrozumiały to nauczenie się 3 stron zajęłoby mi dużo mniej niż wy tu piszecie, po prostu dziwi mnie to. A co dla kogo jest proste, a co trudne to już rzecz względna...

Gość gość
3 strony cały dzień?! BOŻE dzieci pójdziecie na studia to zmienicie podejscie... 3 strony a4 to 1 GODZINA NAUKI!!! a pracę maturalną opanowałem w 4 godziny!!!

Gość rafciu
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.

Gość gość
Jeśli sama najpierw napisałam taką prezentację to po jednym, dwóch przeczytaniach mniej więcej potrafię z pamięci opowiedzieć o czym jest. Jeśli miałabym się nauczyć słowo w słowo to oczywiście zajmie to więcej czasu.. Ogólnie jeśli mam jakąś prezentację na studiach, a mogę od czasu do czasu zerknąć na kartkę, to nigdy nie uczę się jej na pamięć, zwykle sama ją piszę, czytam parę razy i wiem o czym jest tekst…