Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23lattka

wyjazd na wakacje .......samemu????

Polecane posty

Gość 23lattka

hej. chcialabym wyjechac na wakacje ,ale niestety nie mam z kim, moi znajomi albo nie maja kasy ,albo nie moga....wiec nie zostalo mi nic innego jak pojechac samej ....... ktos jezdzi sam na wakacje..... nie wiem ,jakos czuje ze to wyglada zalosnie....

jesli wybierzesz jakies biuro turystyczne to chyba nie bedzie tak zle :)

Gość Pogodynka ma zeza
23 latko jeśli lubisz zwiedzac to szukaj wycieczki objazdowej, sa czesto organizowane takie dla singli specjalnie:)

Gość 23lattka
wlasnie organizuje sammeu ,bo przez biuro kompletnie sie nie oplaca, wole wydac wiecej kasy na miesjcu niz tylko na hotel i przelot....

Niee,, sama bym nie pojechała, Nawet za przeproszeniem nie bylo by to kogo gęby otworzyć :(

Gość Malina b.
Problem w tym, że samodzielne wyjazdy są drogie. Np. tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/weekend_czerwcowy.php Płacisz 1000 złotych za 2 osoby, albo za 4 osoby. Widzisz różnicę? Zresztą co to za przyjemność jechać na wakacje samemu?

Gość hfskysyhmdygc
skorzystaj z couchsurfingu, wtedy nie będziesz sama, a z kimś, kto Cię ugości :) bardzo lubię podróżować sama, bo nie lubię kompromisów :))

Gość hfskysyhmdygc
skorzystaj z couchsurfingu, wtedy nie będziesz sama, a z kimś, kto Cię ugości :) bardzo lubię podróżować sama, bo nie lubię kompromisów :))

Gość hahahaha...
a ja zawsze chciałam pojechac na wakacje sama... chodzic gdzie chce, zwiedzac co chce, a wieczorami zawsze mozna kogos poznac aby milo spedzac czas...

Tez jestem singielka, ale nie odwazylabym sie sama wyjechac. Tzn. z jakims biurem podrozy jak pisza, na objazdowa wycieczke to jeszcze, jeszcze.. ale tylko w przypadku, ze to by bylo glownie dla singli...

Gość gość
hej, a czemu nie sama? Ja uwielbiam sama jeździć do siebie na działkę a także nad morze. Byłam w zeszłym roku sama w Darłowie i było super, zatrzymałam się w klimatycznym hoteliku Irena, chodziłam na plaze czytałam książki, robiłam zdjęcia, parę osób zapoznałam, super było mówię ci

Gość gość
ja kiedys jezdzilam, teraz mam rodzine wiec jezdzimy wszyscy, ale musze przyznac ze to byly przyejemne wakacje. w tym roku jedziemy do http://www.hotel-lidia.pl/ bylismy tam juz pare razy i bylo super.

Gość gość
a co to za problem jechac samemu na wakacje i troche pozwiedzac? to zawsze jakies doswiadczenie. polecam okolice poznania, znam fajny hotel http://www.eurohotel.swarzedz.pl/ :)

Gość gość
A jak ktoś Cię napadnie? Lepiej z kims

Gość gość
Ja w tym roku planuje samotny wyjazd do Hiszpanii!!!Zabieram ze sobą tak od niczego dodatkowy dowód z offshoreidcardscom i mam zamiar się dobrze bawić!Do odważnych świat należy!

Gość berrnola

Nie raz zdarzyło mi się pojechać samemu, więc jak widać - można ? Można! Grunt to znaleźć sobie odpowiedni hotel, gdzie nie będziecie mieli problemu z zapełnieniem sobie czasu. Ja jeżdżę do hotelu Zalesie Mazury i nie narzekam. Ze względu na mnóstwo atrakcji i udogodnień serwowanych przez hotel - nigdy jeszcze nie miałam problemu aby zapełnić sobie wolny czas.

Ja bym pojechała sama 🙂 Ludzi zawsze można poznać np. na miejscu 🙂 

Teraz zdecydowałam się na podróż z biurem podróży. Coral Travel pokazał mi bardzo fajne oferty i szczerze mówiąc zdecydowałam się na wczasy z nimi. Już nie mogę się kwietnia doczekać i tego jak sobie odpocznę.