Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopitka

dziewczyna mojego bylego

Polecane posty

Gość lopitka

Sprawa wyglada tak : bylam z pewnym facetem (nie jestesmy juz od roku ze soba) , rozstalismy sie bo wrocil do swojej bylej i teraz sa narzeczenstwem planuja za rok brac slub..a od czasu kiedy oni sie zeszli a my sie rozstalismy neka mnie ta dziewczyna...pisze do mnie dzwoni..to juz trwa rok..o co jej chodzi???

Gość nusisz być strasznie głupia
bo zamiast pisac na forum,zapytaj sie jej.

boże wspołczuje ci,to jest po prostu pojebana szmata i tyle mój były zerwał ze mna tez rok temu mało tego 14 lutego,wrócił do laski która go rzuciła,potem znowu i znalazl nową-moją najlepszą przyjaciółkę z dzieciństwa,a ona tez sie do mnie dopierdala tylko w zbyt 'miły sposób jest mila,chce sie spotkac na lody,i wogole a mnie to wkurwia jak chuj

Gość bonita100
chyba powinnas wiedziec o co jej chodzi?nie my ,jak bezpostawnie cie neka jest złóż na nia skargę

Gość lopitka
No dokładnie jest pojebana szmata ;/ nie wiem czy mysli ze sie jej przestarsze czy co ... czy przyjaciol szuka ;DD

może np ten facet coś o tobie wspominał, dobrze wspominał. nie wiem, muszą być jakieś podstawy do jej zachowania. jeśli nie, to rzeczywiście coś z nią nie tak.