Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p_r_a_w_d_z_i_w_y_f_a_c_e_t

Rodzina mojej narzeczonej to dla mnie wstyd!!!

Polecane posty

Moja kobieta ma nienormalną rodzine Jej matka jest sprzątaczką Ojciec też pracuje fizycznie Jeden brat ze swoją żona prowadzą własny sklep A drugi brat facet który pewnie nigdy kobiety nie miał. Brat z bratową to zwykłe dziecioroby , mają trójke dzieci A moja dziewczyna po zawodówce fryzjerskiej ma własny zakład, samotnie wychowuje syna, ale wykształcenie zbyt niskie jak dla mnie i do mojej rodziny. Moja rodzina dobrze nabija się z rodziny kobiety którą kocham. Zaakceptowałem wszystko, co jest związane z moją kobietą nawet jej dziecko.

Gość supersupemsmmmaa
jeśli ją kochasz, to akceptujesz wszzytsko co ją dotyczy:) więc nie wiem czy to miłośc..

Gość Lilly E.Ewellinka
bardzo mi przykro, że masz taką rodzinę, która nie stawia na pierwszym miejscu twego szczęścia...🖐️

Gość jak w temacieeeeee
soryy a Twoi rodzice to z tych z senatu???? :-o 3 dzieci i dziecioroby? :-o no nie wierze...

Wstyd? prości ludzie którzy nie potrafią się zachować, jej rodzice to ludzie bez szkoły, u mnie to co innego matka lekarka, ojciec prawnik, każdy u nas skończył jakieś studia. Jesteśmy porządną rodziną, a rodzina mojej kobiety to już szkoda słów.

żuć ją kurde ona po prostu nic sobą nie reprezentuje nie tak jak ty zuchu!!!!!

Gość nie wierze ze jestes
inteligentny.Gdybys byl nie pisalbys tego>a poza tym mysle ze to prowo i chce tak myslec bo nie chce wierzyc ze takie debile jak ty chodza po tej ziemi!!!!!!!!!!!!

Gość PAOLA malinowa
Ona powinna Ciebie zostawic! Nie zasługujesz na jej miłosc ! Wracaj do swojej idealnej rodzinki !

Moja rodzina jest idealna, nie ma osób które skończyły zawodówke. Jej rodzice nawet dialogu nie umią prowadzić, potrafią mówić tylko językiem prostego człowieka. Moja kobieta stwierdziła że zamierza utrzymywać nawet po naszym ślubie kontakt ze swoimi rodzicami.

jak mogłeś tyle czasu poświęcić takiej dziewczynie nie rozumiem

To po jaki chuj z nią jesteś skoro Ci sie nie podoba jej rodzina? Może poszukaj sobie kogoś takiego jak wy ze studiami a nie . Jak się kogoś kocha to sie nie patrzy jakie ma wykształcenie ! Dobrz ,że twoja rodzina jest taka idealna !

Skoro ją kochasz to zaakceptuj jej rodzine. I ją chron przed takimi jak twoja rodzina . Nie jej wina , że ma takich rodziców . Ich się nie wybiera. Powinnienies ją wspierać bo pewnie jest jej przykro

Gość uswiadomcie mnie
no weż ją rzuć natychmiast, jak to chce utrzymywać kontakty z taką rodziną, zamiast słuchać tylko ciebie? No podłość ludzka nie zna granic!

Gość Lilly E.Ewellinka
powinniście natychmiast się rozstać, ten związek nie ma przyszłości

Gość aswnatka
prowo jak nic --- koles tak naprawde to ty jestes prostak a nie twoja dziewczyna dla ciebie i twojej rodziny liczy sie jakas pozycja no sory znam wielu wykształconych ludzi którzy sa bardzo mało inteligentni wiec sory

Gość leniwy jest i koniec
Wstyd? prości ludzie którzy nie potrafią się zachować, jej rodzice to ludzie bez szkoły, u mnie to co innego matka lekarka, ojciec prawnik, każdy u nas skończył jakieś studia. Jesteśmy porządną rodziną, a rodzina mojej kobiety to już szkoda słów. - hehe, prości ludzie to Twoi rodzice, skoro są tacy powierzchowni. Oceniają człowieka na podstawie zawodu... Ktoś musi ostrzyc mamuśkę - lekarkę czy tatę prawnika. Gdzieś muszą kupić warzywa. Ktoś im sprząta chodnik. czy ty nie widzisz, ze potrzebni są ludzie różnych profesji? A siostrzeńcy Twojej dziewczyny chodzą do lekarza itd. - w druga stronę.

Gość to PROWOKACJA :o

Gość Balbinkaa**
prowokacją zajeżdża :O ja tu nie widzę nic do wstydu 3 dzieci to nie tak dużo, skoro ich stać to czemu nie. Cóż wstydliwego w prowadzeniu własnego sklepu ? bo nie rozumiem - utrzymanie na życie. Fryzjerka jako zawód ? w tych czasach bardzo opłacalny, fryzjerki zawsze były, są i będą potrzebne.

Gość uswiadomcie mnie
ja myślę, że tu chodzi o kompleks małego

Gość bez nicka i podszywów
tak tak w prowokacji łatwo napisać matka lekarka- ojciec prawnik :P albo na odwrót :D ja jakoś w 90 % spotykam się z łączonymi małżeństwami : oboje lekarze albo oboje prawnicy :P

" Jej rodzice nawet dialogu nie umią prowadzić, potrafią mówić tylko językiem prostego człowieka. " - ta wypowiedź wyjaśnia wszystko. Mimo, że pochodzisz z takiej rodziny, o jakiej piszesz [śmiech na sali :D], to o języku polskim masz marne pojęcie. Radzę zainwestować w słownik języka polskiego. Syać cię chyba na to :O To - "UMIĄ", rzuca na kolana :O

Gość lateksowe wdzianko
przecież to prowokacja, juz jedna taka tu była, ten sam infantylny styl :O

Gość jak neefergaliminal
kolejny facet z charyzmą mokrej ścierki :DD

Gość ale zafajdaniec
wiesz ty gnojmu dopiero przynosisz jej im wstyd

Gość sssssssssssszzzzzzzz
JAK JESTEŚ PROSTY TO BIERZ PROSTĄ DZIEWCZYNĘ ALE SKORO BIERZESZ SOBIE DZIEWCZYNĘ Z DZIECKĄ I PO ZAWODÓWCE TO MUŚISZ BYĆ BARDZO ZDESPEROWANY..