Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fura

limuzyną na komunię

Polecane posty

Gość fura

czy wy widzieliście tvn24?

Gość fura
biała wielka limuzyna wiozła 9 latkę do kościoła

aż strach pomyśleć co będzie za rok , 5 lat ....... . mojego chrześniaka kolega 3lata temu na komunie dostał quad

Gość filut z kafele
Ciekawe co będzie na prezent ślubny , dom ?

Gość dragiol
rodziced się lansują, żal innych dzieciaków

Gość dragiol
drzewiecki znasz ich? skąd wiesz?

Gość dddddffffggg
nie znam takich ludzi u mnie skromnie

Gość ale czemu Wam to przeszkadza
?? Ich pieniadze, ich sprawa. Jesli beda chcieli sobie samolot kupic, to tez to zrobia. Beda chcieli wozic corke limuzyna do szkoly, to beda ja wozic. I w czym widzicie problem? Maja mnostwo kasy, to korzystaja z niej. Proste i logiczne.

Gość w moim srodowisku raczej
bez wielkiego halo ...a środowisko raczej dość zamożne .Sami hotelarze ale nie ma jakiejs specjalnej rozpusty jest normalnie i spokojnie -moze dlatego ze tu tak od lat .A nie ma wsród nas jakiś nowobogackich pajaców. Dzieci w komżach i nie ma żadnych qadów,limuzyn a wręcz przeciwnie dzieci dostają no jakiś extra zegarek,laptop,świetny rower a stary sie oddaje dla potrzebujących .itd itp . Widze ,ze co niektórym w tylkach sie przewraca .Jaki przykład daja tym dzieciom?! Jakie priorytety ....

Gość O co to to nie ...
nie ma mowy ze rodziców stać ! I co z tego ,że ich stac ?! Ale to nie znaczy ,że maja dziecku takie wesele sprawiać .Ludzie !!!!!Opamietajcie sie !Mnie tez stac na limuzyne wierzcie mi ale przenigdy nie przyszłoby mi do głowy aby to zrobic !Wiadomo ,że w taki sposób dowartościować sie chcą rodzice a nie dzieci ...:O

Gość bo to faktycznie
jest domeną nowobogackich, ktorzy chca pokazac swiatu czego to oni sie nie dorobili.... jakos tego nie widac u ludzi naprawdę zamoznych, ktorzy gdyby chcieli mogliby tyle pokazac ze tym nowobogackim oczy z orbit by wyszly

Gość to nie kwestia pieniedzy
co podejscia - najbardziej chcą sie pokazac ci, ktorzy ledwo co sie dorobili wiec trzeba zaprezentowac swiatu jak to dobrze im sie powodzi...no lansik jednym słowem!

Gość tofuufu
to nie chodzi kto ile ma kasy ale o zwykłą przesadę, kościół przez takie coś ciągle schodzi na psy, takie dzieci od małego przewartościowują się kto ile ma, chcą popisywać się w klasie a taki ojciec z matkądaje się zmanipulować na prostackie to jest

Gość łoboże33
a może po prostu chcą dzieciakowi zrobić radość i jakoś uświetnić ten dzień, taka limuzyna to znowu nie aż taki wydatek- ludzie jakby przyjechali taksówką to by nawet nikt słowem nie pisnął.