Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SE902

dolna 8

Polecane posty

Gość SE902

Witam ok 2 tygodni temu miałam wyrwaną dolną 8 znieczulenie zadziałało prawidłowo nie bolało nic,kiedy znieczulenie zeszło zaczął się ból po ok 3 dniach pani stomatolog przepisała mi antybiotyk zaczął się jeszcze większy koszmar a mianowicie szczękościsk.Antybiotyk nie zadziałał nic więc chodziłam kilka dni na do gabinetu i wkłądała mi jakieś tabletki do tej dziury po zębie.Dziąsło ładnie się goi tylko mam taki ból gardła,że nawet mówić nie mogę.O jedzeniu i piciu nie wspomnę.Szczękościsk nadal mam.Pomóźcie mi co to może być i jak sobie z tym poradzić bo ból jest masakryczny

Gość SE902
Błagam niech ktoś powie jak uśmieżyć ten ból gardła

Gość SE902
DO DUPY Z WAMI WSZYSTKIMI!!!

Gość boje się powiedzieć komukolwie
Jak na moje "oko" dentystka coś schrzaniła :( Mam usunięte obie dolne 8 ( oczywiście nie jednego dnia) i od razu antybiotyk dostałam, a nie po 3 dniach ejjj ci dentyści 😡

nie trzeba dawać antybiotyku przy każdej ekstrakcji, jak ktoś się nie zna to niech się nie wypowiada

Gość boje się powiedzieć komukolwie
Może i się nie znam, ale lekarka mi wytłumaczyła :)

Gość deska przemówiła
2 tygodnie po usunięciu i ból ? Ja po dwóch dniach zapomniałam o chirurgicznym usunięciu ósemki ( z dłutowaniem, rozcinaniem dziąsła i szyciem) Masakra ! Bardzo Ci współczuję ! A i antybiotyk dostałam od razu