Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmiernie sie ciesze

wolę prezydenta który głaszcze koty niz takiego co zabija...

Polecane posty

bezbronne sarenki a wy>?

bezbronne sarenki to głaskał pierwszy prezydent Bolesław Bierut, a skazywał na śmierć ludzi z AK.....

komorowski zabija dla sportu sarenki jelenie ,zające i dzikie ptaki

a PO wcia pieprzy ze PIS jedzie na trumnach a de facto to Po wciaz gada i gada o tych trumnach ,wmawiajac PISowi dziecko w brzuch juz sie rzygac chce od patrzenia na te zakłamane ryje z PO

Gość a ty droga joleczko
dobrze ise czujesz? zawsze do wszystkiego tak emocjonalnie podchodzisz? moze potrzebna ci wizyta u specjalisty?

Gość jolka z minska
czuje sie wysmienicie jak nie widze komorowskiego

Gość uswiadomcie mnie
no wreszcie, ja od wczoraj latam po topikach i piszę, piszę i jeszcze raz piszę,ze bez kota nie ma wyborów

Gość ckominka
a skąd wiesz, że on tego kota tylko głaszcze? Prawdę zna tylko J. i kot... :p

Gość uswiadomcie mnie
jeju, my tu o kotkach a ktoś takie brzydkie słowa:-(

Gość narobiliscie mi smaku
na dizczyznę... gdzie można kupic takie mieso?

Gość ckominka
weź pocę i w te pędy do lasu :P

Gość ckominka
procę :)

wszystko możliwe - nie gorączkuj się tak bo ci żyłka pęknie ;) W ramach relaksu proponuję ci przydatną lekturę, jaką jest SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY

Gość ojej ojej
i nawet sie kóło poetyckie zawiązało to wiedzą tylko Jot i kot cudowny wers

Gość ckominka
Komorowski- wojownik wielki zapoluje na sarenki A Jarosław, sam na sam zgłaszcze kota, a co mu tam

Szopenowa- uwielbiam argument strony przeciwnej o lekturze słownika ortograficznego- świadczy zazwyczaj o upośledzeniu ośrodka myślenia strony zarzucającej- co objawia się brakiem skonstruowania sensownej wypowiedzi, podania istotnych argumentów. coś ci powiem cipko niewydymko- jak ci sie nie podoba to pocałuj mnie w nos albo tam gdzie słońce nie dochodzi - bo nei piszę tu dyktanda tylko luźną wypowiedź więc spadaj na drzewo!

Gość ojej ojej
ale się tu chamsko zrobiło, idę sobie

Gość Popieram Top Popieram
DZgadzam się z autorką/autorem. To jest wyznacznik poziomu człowieka. Polowania w obecnym czasie to nonsens. Sam człowiek jest winien temu,że jednych gatunków mamy deficyt a innych nadmiar. Bo człowiek rozregulował naturę i wytrzebił wiele gatunków. Obecnie takie rzeczy istnieją tylko dla sportu i satysfakcji. Ja nie przekreślam np leśniczych.Straży i Patroli. Ale sami sobie ocencie poziom takich osób. Ode mnie gość głosu nie dostanie. Takie zasady. Wszystko w temacie.

Gość patologiczny naród
Szopenowa- uwielbiam argument strony przeciwnej o lekturze słownika ortograficznego- świadczy zazwyczaj o upośledzeniu ośrodka myślenia strony zarzucającej- co objawia się brakiem skonstruowania sensownej wypowiedzi, podania istotnych argumentów. coś ci powiem c*pko niewydymko- jak ci sie nie podoba to pocałuj mnie w nos albo tam gdzie słońce nie dochodzi - bo nei piszę tu dyktanda tylko luźną wypowiedź więc spadaj na drzewo! :classic_cool::classic_cool:

Gość Rulezzzz
Czym innym jest jedzenie wieprzowiny a czym innym zabijanie dla sportu. Czym innym jest współczucie zwierzętom gdy idą pod nóż by mogło się jeść je i żyć. A czym robienie z odbierania życia przyjemności. Tym się nie przekona np wszystkich wege ale z Pewnych rzeczy można zrezygnować. Właśnie z tego. Z dzikich zwierząt w lasach.

Gość uswiadomcie mnie
no ale czy na koty tez poluje ten brutal?

Gość pani myśliwa
ej no przepraszam was bardzo, ale nie ogarniacie sytuacji. dziki- zeżrą wszystko:kartofle, kukurydzę, żyto, owies, słoneczniki. a później przychodzi taki chłop i mówi: panie, dziki mi kartofle zjadły. i weź tu mu płać. a niech sobie strzela Komorowski dowoli! na zajączki się nie strzela. jest ich coraz mniej i każdy normalny myśliwy wie, że się to zwyczajnie nie opłaca. do sarenek można strzelać tylko w odpowiednim okresie roku. i to jeszcze do takich co są chore, mają złe poroże albo są stare. to samo się tyczy jeleni i łosi. do lisów strzelać jak najbardziej. to właśnie one są mordercami zajączków. a poza tym śmierdzą. i są z nich ładne futra. ptaki- z tym się zgodzę. do kaczek nie warto- za mało mięsa. do jastrzębi jak najbardziej- one też żrą biedne zajączki. także do Komorowkiego jako myśliwego nic nie mam. to ne jest krwiożercze hobby. to tylo pozory.

Gość Takie racjonalizacje
Pani Myśliwa co ty tu za racjonalizację wprowadzasz. Przez takich jak ty to się właśnie rozwija sport strzelania do zwierząt w klatkach. Jak już nie ma co zabić w lesie. Tak jak to niejaki Dick Chenney robił. I żeby nie było. Ja nie pisze tego w kontekście tego kandydata. Mam na myśli raczej pewien etos. Myślisz że polowanie to polega na strzelaniu z ambony do jakichś wybrakowanych okazów. Wiesz ile zwierząt ginie na przykład przy nagonkach? Niektórych nawet nie sięgną kule a zęby stada psów,którym nie dawano żryć przez pięć dni. Wiem,że to może nie jest do końca metoda stosowana u Nas a założyłbym się że gdyby ktoś tu z koła zaprosił kogoś na taką jadke to by z namiotem w spodniach popędził. Tu chodzi o krytykę pewnego stylu życia. Pewnych form rozrywki,które stanowią sposób rozładowania napięć. Tak się nie godzi. I to nie jest post wymierzona akurat w konkretną osobę a w posty,które od razu próbują umniejszać fakt iż zwierzę żyje i czuje. Tylko o to chodzi.

" ktos kto nie kocha zwierzat nie jest dobrym człowiekiem a ten sk**wiel zabija bezbronne zwierzaki niech sobie do swoich bahorów postrzela" - powiedziała JOLA Z MINSKA przegryzając schabowego na obiad . IDIOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pani myśliwa
zapewniam cię, takie zwierze nic nie czuje, gdy dostanie w szyje. w niektórych wypadkach to nawet lepiej dla niego. bo lepiej gdyby zostało zabite bez cierpienia niż ma się męczyć rozszarpane przez bezpańskie psy. a poza tym nie wiem, gdzie takie nagonki się urządza. może tam u was tak, ale w naszym kole nie. wszystko jest zgodnie z prawem. przestrzega się okresów ochronnych, a zwierzęta zimą też dokarmia. powiedz mi, jaka jest różnica między humanitarnym uśmierceniem dzika, a zabiciem prosiaka prądem? duża. więc nie gadaj mi tu, że myślistwo jest złe, bo tak nie jest.

Gość Różnica jest taka
Że z tego pierwszego jest łatwiej zrezygnować.

Gość Owszem jest takie bo
W XXI wieku zabijanie zwierząt w lasach by żyć w grę nie wchodzi.

Gość Bezpańskie psy w lasach to też
Dzieło człowieka podobnie jak polowania dla sportu.