Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccoocco

pojazd do slubu

Polecane posty

Gość sammer
kareta ladna ale jakie bedziesz miala predkosc jazdy do kosciola jak nic bedzie trzeba wyjechac z godzine wczesniej

Gość dla mnie to kicz
A co zrobisz jak bedzie lało??? Albo kon stanie pod kosciołem i walnie kupe, super romantycznie:O

mnie sie podoba, sama tez chcialabym do slubu kareta jechac, tak jak marzyl sobie moj dziadek

Gość to nie jest straszne
to jest bardzo straszne:(

z tym koniem i kupą to bez przesady, dorożkaże (popaczcie na tych na krakowskim rynku- a stoją tma całe dnie i jakoś rynek obsrany nie jest) mają takie specjalne worki, kiedy widza, że koń zaczyna 'robic' to podsuwają mu ten worek pod dupke i gówienko wpada do wora i nie ma śladu... Gorzej, jak trzeba będzie jechać długi dystans, to róznie może byc, konie sie spłosza albo spadnie deszcz ei wtedy będzie tez nieciekawie... ale kareta bajkowa, to fakt, no i plus, że z dachem :)

Gość kicz kicz kicz i jeszcze raz
kicz. Moim zdaniem głupota

osobiście to mi się nie podoba. ja sama jechałam zwykłym ubranym autem do ślubu-jakoś auto nie było dla mnie AŻ tak ważne.byle nas dowiozło na czas.bardziej niż do karety jestem przekonana do starych samochodów.

Niespełniony sen kopciuszka;/ Dla mnie synonim kiczu.

Gość angela_k30
Jak dla mnie to zarówno kareta, jak i limuzyna to porażka...

Gość zadna porazka
tylko cos pieknego, glupie gadanie zazdrosnikow

Ale czego tu zazdrościć? nie znoszę koni to raz Nie jestem księżniczką co by karetą jeździć.

Gość angela_k30
Jakich zazdrośników? Jak bym chciała karetę, to bym nią pojechała do ślubu i tyle. Każdy może wyrazić swoje zdanie, a nie od razu, że to z zazdrości...

Gość Miaq
Kareta ładna i możesz nią jechać o ile Twoje wesele jest dobrane w jedną spóną całośc,wtedy kareta bedzie zgrana. A nie jeśli będziesz miała nowoczesne lub hamerykańskie wesele i pojedziesz karętą a za tobą same auta..:/ śmieszne trochę...no i czy masz blisko bo jak daleko to musisz wyjechac duuużo wcześniej:D Moją koleżanka miała podobne wesele miałą nie daleko też jechała końmi przy czym drużba jechała za nimi koni i całą reszta gości welesnych;) Wtedy to pasuje. Osobiście nie będe sie wypowiadać bo każdy ma swój gust...:/

Gość apapka
karoca fajna ale ja bym wolała na oklep i jeden koń czarny a drugi biały tak dla kontrastu :D a do ślubu to i limuzyna fajna im dłuższa i ma więcej światełek tym bardziej rajcująca :D i maluchem fajnie odpicowanym lub garbuskiem, syrenką albo innym trabantem można jechać :D nie ważne czym byleby serca były gorące :)