Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszjący się ząbek

ruszający się ząbek po upadku pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ruszjący się ząbek

Moje 3,5 letnie dziecko w zabawie upadło i uderzyło buzią o łóżko, poleciała krewka z dziąsła i jeden ząbek zaczął się ruszać, tłumaczyłam, żeby nie ruszał nim ale jak to takie dziecko, ciężko i ciągle tam majstruje językiem. Jutro chcę się udać do dentysty na kontrolę tego ale martwię się, żeby ten ząbek nie wypadł, boję się bo to za wcześnie, mowa się kształtuje itd. a bez ząbka będzie trudniej. Czy ktoś wie coś na ten temat? To się stało ok. 2 godziny temu.

Gość miękka dupa
krewka 😭

Gość ruszjący się ząbek
tak krewka, to dziecko, moje i na dodatek po małym przejściu, co dziwnego, że zdrobniale piszę. teraz patrzyłam cały czas, na kolację dostał serek danio, a to zdjęcie to takie małe dzieci też mogą robić?

Gość ruszjący się ząbek
mąż też twierdzi, że teraz już nie wypadnie ale ja jestem przewrażliwiona i zawsze się martwię, oby mnie jutro lekarz przyjął, ale liczę, że się zgodzi bo to chyba nie będzie długo trwało a muszę sprawdzić.

dentysta zdecyduje czy zdjęcie jest potrzebne , robi się zdjęcia , wiek nie jest przeszkodą , a jakby rękę złamało?

Gość ruszjący się ząbek
No tak, w sumie masz rację. Jutro się przekonam, oby było dobrze.

nie peniaj będzie dobrze , nawet jakby trzeba było usunąć to też nie tragedia, ale pewnie nie