Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lila szpila

długie czy krótkie włosy

Polecane posty

chłopaki i mężczyźni bardziej jarają was laski z długimi czy krótkimi włosami

Po zdjeciu widac ze obciełaś i to sporo - ale wyglądasz atrakcyjnie , ladna fryzurka . Pasuje Tobie .

Gość kandydatka-na-zone
dlugie ja swoje dzielnie zapuszczam, od 1,5 roku nie byłam u fryzjera, mam lrawie do pasa :D

Gość kandydatka-na-zone
prawie*

no mnie tez się wydaję że jednak długie włosy to jest to ja niestety mam krótkie ale akurat tak mi jest ładnie miałam długie ale cienkie więc nie były ładne.

Tak są piękne, ale kiedy są zdrowe i lśniące...noi muszą byc jakos ciekawie obcięte bo takie szare i brzydkie nie daja takiego efektu. ..dziekuje daria za miłe słowa..

Gość Ja mam to samo- taka jestem
Żaden facet się nie wypowie?

Gość kaszmirek911
kandydatka na zone - a prostujesz wlosy? czy masz naturalnie proste? badz krecone i nie prostujesz ;)

uwazam ze dlugie sa atrakcyjne ale jak kobieta ma ladna buzie o regularnych rysach to krotka fryzurka jest mega sexi ale dziewczyna naprawde musi miec to cos,znam taka jedna ja jestem babka ale za nia sie ogladam jest super laska i dlugie wlosy by napewno jej nie pasowaly....jeszcze fajny tatuaz na karku suuuper ..szkoda ze ja jestem z tych barbiowych i nie mam odwagi na sciecie wlosow:(

Gość kandydatka-na-zone
kaszmirek911 - kręca się ale nie na tzn "baranka". lekkie loczki czasami prostuję, choć w takich lekkich lokach mówią że mi ładniej... mi się proste bardziej podobają...

no ja mam proste i pewnie dlatego jest mi w nich lepiej. Jak obciełam włosy a miał do ramion to wszyscy zgodnie stwierdzili ze teraz jest mi naprawdę łądnie bo wygladaja jak by ich było więcej obietosciowo i wyszczuplaja mi twarz.

Gość kaszmirek911
ja mam takie nijakie :/ dlatego je prostuje.. mam je do ramion i chce dluzsze ale jakos ciezko :/ koncowki rozdwajaja sie...

Gość a ja jestem metal i nigdy nie
zetnę

Gość długieeeeeeee proste krzywe
statystyki mówią że większość mężczyzn lubi długie i falowane włosy, jest ich jakoś 60%