Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pau99lina

Jak to zrobic?

Polecane posty

Gość pau99lina

Jutro mam ustny polski i w prezentacji mam kilka cytatow. nie mam konspektu ( nie byl obowiazkowy) , to czy moge zapisac tylko te cytaty na zwyklej kartce i z niej skorzystac??

Gość gupie kupie
nie pamiętam jak to dokładnie było, ja cytaty miałam w konspekcie chyba.. dziwne że go nie zrobiłaś, je przecież trzeba oddać kilka dni przed ustną komisji ;| chyba że w preciągu dwóch lat zasady się zmieniły. napisz na kartce i jak bedzie pora to je zacytuj i tyle

Gość pau99lina
u nas bylo obowiazkowe oddanie tylko bibliografii. a konspektu jezeli nie chcemy miec, to nie musimy. a moge to recznie napisac?? bo niestety nie mam drukarki:/

Gość e tam ja
zapisz je na tablicy( jak bedzie) i i w odpowiednim czasie po prostu je przeczytaj :) chyba, ze ich na prawde nie zapamietasz...

Gość gupie kupie
no możesz ręcznie, ale faktycznie dobrym pomysłem jest zapisanie ich na tablicy.. ludzie na mojej maturze pisali cytaty na bristolu i wieszali na wieszaku albo na magnesy przyczepiali do tablicy, pewnie będziesz miała takie sprzęty.. ale teraz już nie masz czasu na wymyślanie, więc na tablicy będzie ok :) i na kartce też sobie zapisz w razie WU :) i kopniak na szczęście na jutro i idź spać :P

Gość pau99lina
chyba bedzie najlepiej jak naucze sie ich na pamiec... a na wszelki wypadek napisze je na kartce :)

Gość hmmmmmmmmmmmm....
może po prostu wejdz z ta kartka do sali i pokaż ja nauczycielkom, myśle ze powinny sie zgodzic bo przeciez beda wiedziały co masz na tej kartce:D

Gość pau99lina
nie dziękuję oczywiście:) Dobranoc :***