Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

makaron niemowle

Polecane posty

Myslę,że tak,ale radziłabym nie dawać jakiś długich nitek, lepiej dać np. świderki. A z czym chcesz podać ten makaron z zupką ?

pomidorowa?? zartujesz?? chcialam jej zrobic rosolek, Tylko niewiem czy wtedy dodawac kasze manne do zupy

Pomidorowej nie !!!!!!!!!!!!!!!!! Rosołek jak najbardziej ;) A kasze manną możesz dać do zupki ale nie musisz ;) Pozdrawiam i życzę smacznego ;)

jadla barszczyk czerwony, krupnik. dawalam juz natke koperek, brokuly,

mój ma 9 miesięcy i jadł już pomidorową, barszczyk, kalafiorową, brokułową......oczywiście bez octu i takich tam.... chyba nawet słoiczek od 6 czy 8 miesięca jest pomidorowa i spagetti :)

Gość gizzzmo
a fajnie sranie miała po tym żarciu?

Gość Moja ma 10 m-cy
Od dawna je barszcz czerwony,krupnik, brokułową, kalafiorową, z zielonej fasolki, z soczewicy zielonej i czerwonej, pomidorową, szpinakową, brokułową, rybną. Wszystko jej bardzo smakuje. Doprawiam kminkiem, majerankiem, koperkiem, zieloną pietruszką, szczypiorkiem. Barszcz czerwony kwaskiem cytrynowym. Możesz zacząć od kilku łyżeczek jak nic nie jest dziecku, to podać normalną ilość.

Gość o tak o
ja 8 miesiecznej corce dawalam rosol z makaronem do tego miesko gotowane z piersi kurczaka. Makaron i kurczaka w kosteczke drobna kroilam, a jak sie boisz ze sie zakrztusi to blenderem rozdrobnij. ja corce daje rosol od 7 miesiaca

Gość gizzzmo
dupsko jej rozerwie po tym kalafiorze!!!!!!!!

Gość Moja ma 10 m-cy
czasem daję jej spróbować kilka łyżek naszego obiadu, bo aż się trzęsie do tego :D ale nie za wiele, bo doprawiane kostkami itp. więc tylko "na spróbowanie"

Gość o rany ranyy :)
czemu nie dawałaś pomidorowej????? a co do kurczaka to mysle ze piers jest OK, skrzydełka sa tłuste fuuuj,udka ujda ale ostatecznie....