Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ermonnna aba

facet zrobił mi awanturę że byłam na dyskotece z męskim striptizem

Polecane posty

Gość ermonnna aba

podobno ktoś mu opowiedział że się napalałam i świtnie bawiłam a to nieprawda śmiałam się z koleżankami i biłam brawo :-O ale do niego nic nie dociera, nazwał mnie kurwa i dzifka :-( pierwszy raz w zyciu widziałam go tak agresywnego, jesteśmy razem od grudnia, zerwał ze swoją narzeczoną żebyśmy byli razem jest mgr , nie jest jakimś prymitywem :-( ja sie załamałam i zaczęłam płakać a on podszedł do mnie i powiedział że go oszukałam bo założyłam z nim związek a tam bawiłam się i teraz on wie że jakby przydażyła sie okazja to bym tym striptizerom z chęcią zrobiła loda :-O co jest bzdurą oczywiście ale on widział takie filmiki w necie i stwierdził że ja też tak mogę W tym momencie straciłam panowanie nad sobą i zaczęłam go bić , złapałam za koszule i podarłam i kopałam go będąc w szpilkach, poraniłam mu nogi , waliłam po głowie :-O on też przejawił przemoc wobec mnie pchnął mnie na łóżko i uderzył w twarz !

Gość babasaba
strasznie wstrząsająca ta historia a nie wiesz przypadkiem ile kalori ma tabliczka gorzkiej czekolady bo właśnie zeżarłam całą i bardzo mną to wstrząchnęło :(

W tym momencie straciłam panowanie nad sobą i zaczęłam go bić , złapałam za koszule i podarłam i kopałam go będąc w szpilkach, poraniłam mu nogi , waliłam po głowie on też przejawił przemoc wobec mnie pchnął mnie na łóżko i uderzył w twarz ! " ciekawy scenariusz na film kina akcji :)

Gość dajemy CZY minuty
:D :D :D :D :D :D :D

Gość ermonnna aba
tylko nie wiem co mam dalej zrobić ze swoim życiem :(

Gość prosiaczek62
popierdolony on jest niech sie leczy przeciez to nie bylo nic strasznego zadna zdrada ani nic on ma obsesje daj se z nim siana

Gość babasaba
zjedz czekolade :D

poruszyła mnie twoja historia:) jak ci pomóc?? przypierdolić mu mocniej? czy musicie naprawić łóżko ?:)

Gość ermonnna aba
obecnie nie odzywamy sie do siebie oficjalnie koniec , jest jakis przewrażliwiony, nie miałam pojęcia że aż tak

tylko nie wiem co mam dalej zrobić ze swoim życiem" poszukaj reżysera który zrobi z tego dobry film :) scenariusz juz jest :P

regres żartujesz! to jakaś szmira jest!

Gość ermonnna aba
z tym biciem to było tak że siedziałam na parapecie i go chwyciłam rozdzierając koszule, poszły mu guziki i kopałam po nogach później sytuacja sie rozwinęła pierwszy raz w życiu doszło do takiej żenującej sytuacji a mam już skonczone 25 lat

Gość cytrynowa fasola
od tej szmiry to byś z przed telewizora nie oderwała , z jakieś 10 milionów bab by sobie oczodoły wypłakało na tym filmie :)

ale ike dla pań to wspaniały film by był ... tyle penów na ekranie :P

no zobacz a zachowałaś sie jakbyś miała 2,5 miesiąca:) taki maluch też lubi pofikać nóżkami :)

ale ike dla pań to wspaniały film by był ... tyle penów na ekranie od czego mamy red tube :classic_cool:

a mam już skonczone 25 lat " o 15 za dużo :P

od czego mamy red tube" ale co polskie to polskie :P Trzeba popierać polską KINEMATOGRAFIE ;)

Gość kolejna telenowela
Regres Młoda pupka z Ciebie:) He,he Ciasteczko :) :)

Gość raka mozgu mial
hahahah dobra historia a opis bijatyki boski usmialam sie do lez a tak na powaznie to zachowujesz sie jak bys miala 15 lat a nie 25 kopanie i szarpanie o ludzie... zenada

ale co polskie to polskie Trzeba popierać polską KINEMATOGRAFIE myślisz, że polski penis jest jakiś szczególny? jesteś stronniczy:P

Gość nananananananananaaa
pierwszy raz w życiu doszło do takiej żenującej sytuacji " premiere masz juz za soba a dalej juz bedzie tylko latwiej :D

myślisz, że polski penis jest jakiś szczególny? " IKE NIE WIEM ? nie znam sie :)

Gość raka mozgu mial
w takim wieku urzadzac bijatyke to przesada.. Twojemu chlopakowi naleza sie przeprosiny i to konkretne po pierwsze przepros go za swoje zachowanie i kpnaki a po 2 przepros za streptes...jestes w zwiazku a idziesz gapic sie na obcego faceta i dziwisz sie ze Twoj chlopak sie wkurzyl?

IKE NIE WIEM ? nie znam sie to marsz na red tube się doszkalać :P

po pierwsze przepros go za swoje zachowanie i kpnaki a po 2 przepros za streptes... nie zapomnij przeprosić za to , że żyjesz:)

Gość do ike
a co uwazasz ze PRZEPROSINY sie temu chlopakowi nie naleza? przeciez ta panna zachowala sie jak jakas wiesniara... kto normalny sie tak zachowuje? z reszta to watpie by ten koles chcial z nia jeszcze gadac... przeciez ta laska jest zenujaca

Gość ike ike stryke
IKE to: kolejna idiotka ktor udziela sie w kazdym temacie a nie ma nic do powiedzenia

tylko nie kolejna:P ike jest zawsze pierwsza :P