Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milodaka

wstydzę się swojego autka- fotka spójrzcie proszę

Polecane posty

Gość milodaka

fotka http://www.voila.pl/018/tcqkv/?1 jesli chodzi o komfort jazdy to jeździ sie super, ale ten wygląd? napiszcie co myslicie, bo jak jadę tym autkiem wydaje mi się ,że wszyscy patrzą i ....no właśnie .... czy to obciach?

Gość milodaka
up

Gość milodaka
fakt, że technicznie jest w stanie idealnym, nic sie nie psuje, ale ten wygląd...

Gość qwertowa panna
nie przesadzaj ... ludzie maja gorsze samochody i sie nie wstydza... twoj jest w porzadku ... zreszta ciesz sie ze masz w ogole jakis ... wolalabys nie miec... ???

Jest takie słowo na "b" określające kobiety lecące na wypasione fury. Nie chciałbym go tu przytaczać. A wygląd samochody z przełomu lat 80 i 90 mają ponadczasowy. Teraz to pudełka i nie wiesz, czy jedzie Toyota, Peugeot czy też Opel.

Gość milodaka
chyba jednak pogodzę sie ze swoim autkiem

Gość e tam wstydzisz się
ja mam opla astrę z 98 roku, tez nie wygląda jakoś super nowocześnie i co mam się pochlastać ?

Gość e tam wstydzisz się
Twoje to jaka marka i rocznik, bo się nie znam?

Gość mnmnmnmnm
żartujesz?chciałabym choc takie autko :-(

Gość e tam wstydzisz się
przestań marudzić. to Twój pierwszy samochód? kupisz sobie kiedyś lepszy. mój na parkingu taki osamotniony jest wśród tych wypasionych fur, ale jest tez parę złomów z prawdziwego zdarzenia. daj spokój z tym przejmowaniem się głupotami.

człowieku nie masz większych problemow???? autko jak autko naormalne i żadnej muki nie ma :) no chyba że twoi znajomi rozbijają sie najnowszymi bmk albo mercami... no wtedy masz sie czego wstydzić :) a ja wczoraj kupiłam swoje pierwsze autko :classic_cool:

Gość e tam wstydzisz się
gratuluję :)

@milodaka Nie ma to jak amerykańskie autko :) Dodatkowo na blachach z Pennsylvanii :) @e tam wstydzisz się Autko, jak autko. Wkręt. Tak samo jak półnagie fotki "polskich" użytkowniczek na tle amerykańskich gniazdek do prądu. W oszukiwaniu trzeba dbać o szczegóły. Inaczej wtopa :) P.S. Geo Prizm. Raczej nie do dostania u nas. Import nieopłacalny, bo takie coś za 300$ można kupić, a cło trzy razy większe.

Gość jak poznałam mojego
chłopaka to jeździł mniej więcej czymś takim :) było cudownie, tyle chwil w tym autku..a potem kupił se nowe sportowe :/ zajebiste auto autorze nie wstydz sie go! ma w sobie coś :) blachary na nie nie przyciągniesz ale porządna laske owszem :)

Gość wiekszosc ludzi
patrzy na twoje autko nie dlatego ze jest stare, tylko z ciekawosci jak takie auto moze jeszcze jezdzic po drogach i jest w tak dobrym stanie. Mi tam sie osobiscie podoba

Gość czy to przypadkiem nie jest
Toyota carrina?

@czy to przypadkiem nie jest Już pisałem, co to.

Gość abima
niezły złom . PO miescie moze byc ale na trase stach jechac zeby sie po drodze nie zepsul

Gość milodaka
to jest amerykańska wersja toyoty corolki, czyli chewrolet geo prizm, rocznik 92, jak wspominałam mimo,że wiekowy stan techniczny idealny, nie do zdarcia, bo to marka, porządne częći w nim siedzą, mąż jeździ laguną ....autko było sprowadzone kilka lat temu około 6.... fotka zapożyczona, ale dokładnie ten sam model i rocznik