Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka_26____________________

Czy mialyscie ochote zerwac z facetem z powodu SWOJEGO wygladu, charakteru?

Polecane posty

Czy nie przychodza wam czasem do glowy mysli zeby zerwac ze swoim facetem bo czujecie sie nie dosc ladne lub nie dosc "odpowiednie" z charakteru? Mnie czasem dopada taki dol jak widze jakies super kobiety (chociaz do pasztetow nie naleze i dbam o siebie) lub jak pomysle sobie jak malo osiagnelam, mam byle jaka prace, skonczone studia ktore okazaly sie pomylka, jestem malo ambitna... chociaz poza tym mam fajny charakter, jestem radosna osoba i wierna. Przychodza takie dni jak dzisiaj i wszystko mi sie w glowie rozpieprza :(

Gość ogólniemnie....
idz do fryzjera, kup nową bluzkę... cokolwiek zrób dla siebie a wieczorem zaproś faceta na spacer czy kina,kolacje itp.. poczujesz się lepiej :)

Po prostu mam takie mysli jak spotykam kobiete ktora jest atrakcyjna, ma prace ktora ja pasjounuje, ktora sie rozwija, ma mieszkanie, zyje na pelnych obrotach i tak dalej. Czuje od razu w glowie ze nie zasluguje na swojego faceta, ze wokol jest tyle ciekawych, wartosciowch babek a on jest ze mna

Gość apapka
masz niepotrzebne kompleksy , nie każdy ma życie usłane różami a to nie powód by czuć się gorszą od kogokolwiek wręcz przeciwnie :) jak będziesz tak myślała to depresja pewna , nosek do góry i do przodu :)

Gość skrzywiona zyciem tu
tez tak miewam i nie znam na to recepty :(

Gość skrzywiona zyciem tu
i jestem w tym samym wieku i tez mam nieciekawa prace i tez z wygladem u mnie nie najgorzej

Gość mam tak samooo
ba, co 2 dni mysle zeby z nim zerwac jak widze jego kolezanki pelne pasji, sliczne inteligentne. od razu mysle ze zerwe z nim predzej niz on mnie potem bolesnie dla takiej zostawi :O

Gość proste
kompleksy siedzą w głowie po pierwsze czy każda kobieta musi zapikolać na wysokich obrotach? a taka np. mama w domu to co? czemu się porównujesz z osobami nieszczęśliwymi? przecież one nie mają życia osobistego szansy na rodzinę, a ty masz to o czym one marzą zdaj sobie sprawę

Gość dziewczyna co nie ogarnia
ja tak czasem myślę, ale ze względu na mój charakter-jestem nerwowa,chyba mam depresję, wiecznie jakieś problemy i ciężko się ze mną żyje :(

Gość proste
każdy tak mysli czasem!!! i co? i nic a ja nie mam studiów, jestem samotną matką bez pracy i wiecie co chyba aż tak się nie porównuję do innych bo wiem co mam :) siłę i moc

Gość Truskawka26
Oj, kobitki, kobitki... To tylko od nas wszystkich zależy, jak na siebie patrzymy! Mamy tyle teraz mozliwości, zeby zyc pełnią zycia i cieszyc się kazdym dniem! Musicie myslec optymistycznie, jestescie młode, wiec duzo mozna zmienic, zanim ząb czasu będzie to ograniczał. A jesli macie fajnego faceta, to dlatego, ze On Cię kocha, więc musicie pokazac mu, ze znacie swoją wartosc i piękno!!!!

Gość bojabojaboja
Nie każdy musi od razu wszystkim pasować. Ja się rozstałam z chłopakiem, z którym się spotykałam, bo raził mnie jego niski poziom inteligencji. Ciężko jest być z osobą, która nawet robi bardzo rażące błędy na codzień w mówieniu, pisaniu smsów. Kiedy spotykamy się ze znajomymi, a on siedzi cicho, bo nei ma za bardzo nic do powiedzenia. Poza tym było ok, ale czasem są sprawy nie do przeskoczenia. Natomiast było też w drugą stronę. Dla jednego faceta nie podobał się mój charakter, fakt, że jestem spokojna i opanowana, że lubię spędzać czas w domowym zaciszu zamiast non stop wśród znajomych, na imprezach, w plenerze. Ogólnie dla niego musiało cały czas się coś dziać, musiały być emocje, nie mogło być ani chwili w ciszy i spokoju. I mimo, że przecież nie widzę nic złego w tym jaka jestem, to bardzo często wpadałam w doły, czułam się dla niego nie dość dobra. Mój obecny facet patrzy na mnie w taki sposób, że nie mam wątpliwości, że się mu podobam, dba o mnie, chce się często ze mną widywać, lubi ze mną rozmawiać. I teraz czuję sie super sama ze sobą.