Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuncia

bóle stawów

Polecane posty

Od jakis 3 lat mam nieustanne bóle stawów. Zaczeło sie bardzo ostro, taki ból ze dostałam dreszczy i nie umiałam wstawac z łozka. Badania krwi ok nawet OB w porzadku. Reumatolog podejrzewa reumatoidalne zap stawow ale pewny nie jest. Brałam ALVEO i to mi na razie pomaga. Boli mnie wszystko ale w takim stopniu ze da sie z tym zyc. Nie ma dnia bez bolu. Czy ktos tez tak ma? Lekarze nie wiedza co mi jest. Dlatego pytam czy ktos tez tak ma i co u was stwierdzono Bardzo dziekuje za odpowiedzi.

Gość carpee_08
Nie znam tego leku, ale słyszałam, że na schorzenia reumatyczne - zapalenia stawów itd. dobrze robią kąpiele w soli bocheńskiej. Spokojnie można dostać w aptece. wiem bo mi lekarz kiedyś zalecił na moją opuchniętą kostkę.

Gość inesines666
Tuncia, cierpię na podobny problem:( Od roku męczą mnie bóle i nie wiem jak sobie z nimi poradzić.. W sumie przyczynę znam - dużo biegam, bo trenuję ciągle przed zawodami, więc kolana są bardzo obciążone. Ale nie chcę rezygnować ze swojego hobby.. Jestem już załamana. Lekarze przepisują jakieś suplementy i mam wrażenie, że nie biorą na poważnie tego, że to naprawdę duży problem dla mnie. Carpee, myślisz, że na moją dolegliwość pomogłaby sól bocheńska? Ktoś mi ją kiedyś polecał, ale do tej pory jeszcze nie skorzystałam z tej rady.

Gość gość
Fibromialgia jest o tyle trudna w diagnozie że ma setki objawów i każdy choruje inaczej. U mnie problemem był ból z kręgosłupa i z tyłu głowy głównie, problemy ze snem, fatalne samopoczucie itd. Realną skuteczną pomoc znalazłam przez znajomą w klinice Asklepios w Hiszpanii, gdyby nie oni to nie wiem by ze mną było. Po 5 latach ciągłych bóli w końcu normalnie kładę się spać, zasypiam i rano wstaję bez bólu. Niczego więcej od życia już nie chcę :))

Gość bera

Kompresy Flex mam od paru tygodni i urzywałam już chyba ze sto razy :) Fajna praktyczna rzecz na goraczke żeby troche schlodzić organizm, ale terz takie okłady to się sprawdzają super na ciepło. Wiadomo ze ciepło dziala rozkurczowo wiec daje efekt chocby przy bolach menstruacyjnych podczas okresu.