Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregregrer

facet mi sie wczoraj chwalil

Polecane posty

Gość gregregrer

ze jakas gowniara go podrywa. on 25 lat, ja 23, gowniara 18. zagladam na jej profil a tam sliczna brunetka o wielkich oczyskach, wielkich cyckach i talii osy :O od razu dodam ze ja raczej przecietna. on niby mowi ze zadna mi nie zagraza ale to facet :O udawac ze mam to gdzies czy zabronic mu kontaktow z nia? podono ona ciagle do niego wydzwania i wczoraj jak siedzial z kumplami w knajpie to ona tam przyszla i siedziala z nimi :O

Gość nudyyy
wybij mu tego lachona z głowy!!!

Gość gregregrer
no ale jak mam mu wybic? musialabym zakazac kontaktow z nia. tzn zeby nie odbieral od niej telefonow i nie odpisywal na smsy. a to facet,. lechce go pewnie ze taka slicznotka mloda za nim lata. wczoraj sie smial ze ona dzwoni i zapytala gdzie jest, on odpowiedzial i za 5 minut tam byla :O udawalam ze mam to gdzies ale w srodku az wylam. idoita :O zero wyczucia :O teraz siedze i ogladam jej zdjecia i kompleks na kompleksie. czuje sie jak stary pasztet :O

Gość nudyyy
powiedz mu, że nie życzysz sobie żeby jakaś gówniara się za nim uganiała bo tworzycie chyba poważny związek, że nie podoba Ci się to, że on reaguje na jej zaczepki

Gość kardigan w groszki
a poka jej fote

Gość dupabladahehehe
pokaz jej zdjecie :) ocenimy czy taka fajna:D

Gość czarnemorzeeee
twój chłopak to debil, ja bym na twoim miejscu z nim zerwała... co to za facet który się chwali swojej stałej partnerce ze jakiś lachon na niego leci??? po co mam przeżywać te katusze zazdrości???

Gość proste
wzbudz jego zazdrość, w podobny sposób i tyle

Gość PAOLA malinowa
Lepiej pomyśl, po co Ci to powiedział ?

Gość gregregrer
nie pokaze jej zdjecia, bo moze tu tez siedzi? naprawde obiketywnie patrzac jest sliczna. idealna buzia i cialko. nie wiem co robic :( jak zrobilam durna mine w pewnym momencie to powiedzial ze powinnam sie cieszyc ze nic nie ukrywa przede mna :O i ze mi mowi o wszytskim i ze ma gdzies ta gowniare. ze licze sie tylko ja. tak. ale znajomi nasi go widzieli jak siedzi w knajpie z obca ladna gowniara. :O myslicie ze po prostu mam mu zakazc kontaktow?? a nie bedzie sie buntowac? boje sie ze mu zakaze i wtedy juz nic mi nie bedzie mowil i nie bede wiedziec co sie dzieje :O ehh faceci. gowniara i facet juz szaleje :O

Gość gregregrer
PAOLA malinowa --- no wlasnie po co mi to mowil??? zebym zazddrosna chyba byla >:O

Gość nudyyy
no to poczekaj na rozwój sytuacji, a co do buntu - sama wiesz kiedy wg Ciebie przekracza się granicę takich "żartów"

Gość gregregrer
dla mnie granica juz jest przekroczona. nie akcpetuje spotkan z obcymi gowniarami. ja sama bym nie odpisywala jakiemus facetowi ktory ewidentnie na mnie leci. najlepsze ze nie wiem czy on w ogole sie przyznal ze ma dziewczyne. wczoraj jak wrocil zablkowal galerie na nk i wpieprzyl na glowne zdjecie tylko swoje. (mial nasze wspolne) wiec pewnie jego ego siegnelo mojnstrulanych rozmiarow i moze nie chce zeby gowniara wiedziala ze kogos ma bo przestanie z zalotami :O debi; :O

Gość tak to jest z tymi gowniarami
tez do mojego swirowala gowniara on 8 lat starszy od niej ta wydzwaniala , :O pisala mu na walentynki no masakra :O qrwa mac istna idiotka , juz rok sie nie odzywa zmienil num choc po czesci rozumiem ze sie zakochala , ale no wiedziala mloda pisda ze z kims jest a to glupie pisalo wiersze milosne masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobrze ze mam swiety spokoj. Ja bym parterowi powiedziala ze go kochasz i jestes zazdrosna , przy tym zrob sie na bostwo , pieknie umaluj ubierz :D i powiedz ze cie denerwuje i jesli uwaza ja za gowniare niech ja splawi . poporstu otwarcie nie bawcie sie w gierki . Ta moja gowniara co sie przystawiala zapraszala go na piwo ze jak ja kocha to ma wrocic , no nie mozliwee :D:D

gregregrer dla mnie granica juz jest przekroczona. nie akcpetuje spotkan z obcymi gowniarami. ja sama bym nie odpisywala jakiemus facetowi ktory ewidentnie na mnie leci. najlepsze ze nie wiem czy on w ogole sie przyznal ze ma dziewczyne. wczoraj jak wrocil zablkowal galerie na nk i wpieprzyl na glowne zdjecie tylko swoje. (mial nasze wspolne) wiec pewnie jego ego siegnelo mojnstrulanych rozmiarow i moze nie chce zeby gowniara wiedziala ze kogos ma bo przestanie z zalotami debi; :O:O tak ich ego rosnie , mojemu tez tak wzroslo :O ale musisz postawic na swoim .Badz twarda powiedz szczerze powaznie , przy tym masz byc piekna kobieta :) przegon gowniare:O nie uda sie , zakoncz ten zwiazek niech zobaczy czy gowniara bedzie lepsza

Gość gregregrer
tak to jest z tymi gowniarami---------> czyli zabronilas mu kontaktow??? i nie buntowal sie??? moj twierdzi ze to mloda siksa, moze ladna ale gowniara. wiec chyba za kolezanke jej nie uwaza. dzisiaj mu powiem ze ma skonczyc te zarciki i tyle :O

Gość PAOLA malinowa
Ja nie wiem jak jest u Was . Ale chyba dzieje się coś nie tak.Obserwuj! Taka niewinnie wyglądająca znajomosc z tą dziewczynką może jednak zniszczyc Wasz związek, choc wcale nie musi . Nie jestem za tym aby zakazywac mu kontaktów z nią, ale przecież możesz coś wymyślic aby bynajmniej je ograniczyc . Nie ma sensu też ciągle o nią pytac, bo to przyniesie odwrotny skutek i jeszcze bardziej zwiększy się jego zainteresowanie. Wydaje mi się,że z czasem mu przejdzie, każda nowa zabawka jest przez jakiś czas w użyciu,potem się znudzi.

11:49 [zgłoś do usunięcia] gregregrer tak to jest z tymi gowniarami---------> czyli zabronilas mu kontaktow??? i nie buntowal sie??? moj twierdzi ze to mloda siksa, moze ladna ale gowniara. wiec chyba za kolezanke jej nie uwaza. dzisiaj mu powiem ze ma skonczyc te zarciki i tyle taaa moj tez tak twierdzil ze gowniara mloda siksa ale z nia pisal :O nei nei buntowal sie ale jedno mowil drugie robil a z wkoncu sprawe jasno postawilam raz drugi pozniej juz ostro bylo , wiec zmienil num teraz mam swiety spokoj . Ale ego twojego rosnie choc mowi jak uwza gowniara itd siksa ale swoje napewno robi :O choc mam nadzieje ze tak nie jest

Gość gregregrer
nie mam zamiaru siedziec i obserwowac jak on bedzie wychodzil na miasto a ja bede myslec czy ta siksa za nim nie poleciala :O zabronie mu. jak mu sie nie sposoba to niech spada. nie mam zamiaru ciagle siedziec i glowkowac a jego ego bedzie latac po suficie. pewnie przed kumplami kozaka zgrywal jak ta za nim przyleciala do pubu :O

Gość gregregrer
tak to jest z tymi gowniarami ---> no wlasnie sie boje ze jedno mi mowi drugie robi. ze sam ja nakreca pewnie. na pewno z nia flirtuje. debil :O i boje sie ze bedzie sie buntowac i nic juz sie nie dowiem. i na pewno jak ta bedzie pisac to po kryjomu jej bedzie odpisywac :O ja pierdziele :O bez faceta niby zle, ale [rzynajmniej czlowiek spokojnie sobie zyje. a tak ciagle nerwy :O

Wydaje mi się,że z czasem mu przejdzie, każda nowa zabawka jest przez jakiś czas w użyciu,potem się znudzi. dokladnie , zgadzam sie z tym postem nie wypytuj tylko sprawe jasno postaw , woz albo przewoz nie zyczysz sobei by jakas gowniara pisala itd nie rozumiem qrwa dziesiejszych gowniar , ja tez bylam w tym wieku dzis mam 25 lat ale dla mnie faceci zajeci byli zawsze dla mnie nie osiagalni nigdy nie popatrzylam na nich jak na mezczyn :O przy kolegach napewno sie wysmiewaja z takich gowniar , mowia o wszystkim ,obgaduja takie mlode siksy , nie wiedza z tego ze dla nich to zabawka , ale pisac kontakty utrzymywa utrzymuja bo EGO MEZCZYZNY WZYWA :O:O:O

bez faceta niby zle, ale [rzynajmniej czlowiek spokojnie sobie zyje. a tak ciagle nerwy :O:O dokladnie :O nie daj sie byc stanowacza . twarda nie ugieta raz powiedz woz albo przewoz nie zyczysz sobie by z nia pisal itp nie podziala to niech splywa, zobaczysz za tydz bedzie u ciebie :D badz za 3 dni :P

Gość gregregrer
no wlasnie. z tym meskim ego jest najwiecej problemow. jak mnie kolega z pracy podrywal potrafilam jasno postawic sprawe. a faceci to lubia sobie polechtac swoje ego :O a z tym ze zajety to pisalam wczesniej ze nie jestem pewna czy on jej sie pochwalil ze ma juz dziewczyne :O

pozniej do mnie pisal jeden :D:D jak to zobaczyl to az wralo w nim :D a co tez mialam prawo sie komus podobac :D od tego momentu budowalismy wszytsko od nowa i mam spokoj :)

gregregrer no wlasnie. z tym meskim ego jest najwiecej problemow. jak mnie kolega z pracy podrywal potrafilam jasno postawic sprawe. a faceci to lubia sobie polechtac swoje ego a z tym ze zajety to pisalam wczesniej ze nie jestem pewna czy on jej sie pochwalil ze ma juz dziewczyne jak mial wasze zdejcie wczesniej na nk to gowniara napewno wie :D ale takim to wszystko jedno tylko nie wiedza ze sa nic nie znaczaca zabawka :D iz one podbudowuja ego im hahahah no zalosne ale pamietam moja sytuacje , pozniej do mnie jeden pisal on to zobaczyl przyszedl ladny mily sms etc...

Gość co wiem to wiem
facet ktory ma do wyboru młode ciałko 17 letnie , a starą 25 letnią dupe . Zawsze wybierze młode ciałko !!

Gość gregregrer
no tylko ze ja faceta kltory mnie podrywal pogonilam w 3 diably. i nie mam poki co zadnego zeby moc wzbudzic w moim zazdrosc :O a szkoda, chetnie bym mu pokazala jak to jest z 2 strony :O czyli dziewczyny pytac o dziewczyne i jak powie ze pisze z nia to zabronic??