Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregregrer

facet mi sie wczoraj chwalil

Polecane posty

Gość gregregrer
co wiem to wiem----> glupia nie jestem. na pewno ma chec na taka mloda sikse :O

Gość ninonie
może zapytaj go jak znowu będzie się chwalił kim Ty dla niego jesteś kobieta jego czy kumplem? czy uważa że Ci imponuje takimi tekstami o jakiejś lasce? czy dobrze się bawi i do czego mu jesteś Ty potrzebna bo nie bardzo wiesz... a na końcu powiedz że smutno Ci że za kimś kto jest dla Ciebie ważny może biegać każda laska bo ty byś nie pozwoliła żeby jakiś facet Ci nadskakiwał...

Gość tak to jest z tymi gowniarami
ja bym zapytala sie tak jak tam jego adoratorka ? on cos tam powie to mu powiedz stanowczo ze sobie tego nie zyczysz , jesli nie zakceptuje to to wasze ostatnie spotkanie :) musisz byc konsekwentna i nie zwracaj uwagi na to ze mlode cialko wybierze , jesli nawet to wiesz ze to ch** i nie warto bylo by byc dalej z nim , mysle ze taki facet jesli cie kocha to zrozumie ze gowniara jest i zostanie gowniara ot...

Gość gregregrer
no on twierdzi ze mowi mi wszytsko zeby bylo miedzy nami ok. :O ze nie chce nic ukrywac, nawet to ze jakas laska za nim lata ze niby taki szczery jest :O

Gość tak to jest z tymi gowniarami
może zapytaj go jak znowu będzie się chwalił kim Ty dla niego jesteś kobieta jego czy kumplem? czy uważa że Ci imponuje takimi tekstami o jakiejś lasce? czy dobrze się bawi i do czego mu jesteś Ty potrzebna bo nie bardzo wiesz... a na końcu powiedz że smutno Ci że za kimś kto jest dla Ciebie ważny może biegać każda laska bo ty byś nie pozwoliła żeby jakiś facet Ci nadskakiwał... dokladnie takkkk :) bardzo madrze :)

Gość gregregrer
macie racje. jak mu nie bedzie pasowac to niech spada, ja nie bede rywalizowac z jakas gowniara o niego. chce miec wielbicielke? prosze bardzo. moze ja brac i za swoja dziewczyne bo ja sie wtedy wycofam :O

Gość ninonie
wiesz zawsze lepiej jak Ty odejdziesz z godnością niż jak on cie zostawi albo jeszcze gorzej zdradzi choć wybacz ale w pewnym sensie już to zrobił może nie fizycznie ale platonicznie tak. :(

Napisze tak: facet, ktory bedac z jedna, interesuje sie inna (jest nia pochloniety, sprawia mu radosc chelpienie sie nia, mowieniem o niej przy swojej partnerce) wykazuje sie brakiem taktu, swoich zachamowan, jest sklonny sprobowac zakazanego owocu, i nie jest dobrym materialem na partnera. Wczesniej czy pozniej znajdzie pretekst, zeby odejsc. W tym odejsciu pomagacie mu same. Mezczyzni sa prozni, i jesli jakas mlodsza, atrakcyjniejsza kobieta zainteresuje sie nimi, wierza, ze znajomosc z nimi przerodzi sie w ogniste uczucie, ze sa wspaniali, ze moga byc obiektem zainteresowania. Wy natomiast, rzadko wierzycie, ze mozna was kochac, skupiacie sie bardziej na facecie, niz na sobie i swoich marzeniach, swoich potrzebach, swoich zainteresowaniach, swoim wygladzie, swoich przyjazniach i kontaktach z innymi ludzmi. Zrobcie porzadek we wlasnym wnetrzu, stancie sie bardziej pewnymi osobami, promiejacymi usmiechem, pewnoscia siebie, interesujcie sie bardziej tym co wokol, rozwijajcie w sobie pasje i przyciagajcie wlasciwych facetow, a nie ich atrapy. Powodzenia

Gość gregregrer
sisi - kurcze trafilas w dziesiatke. musze w koncu skupic sie na sobie ale co zrobic z takim nietaktownym facetem? zerwac czy probowac go naprawic?

Gość ninonie
najpierw porozmawiaj a potem zastanowisz się czy go zostawić.

Gość gregregrer
ale o czym mam poromzawiac? ze mi przykro> on wie. i wiadomo ze mi obieca ze nie bedzie pisac, ze mi powie ze jestem najwazniejsza, i w ogole. ale w takich momentach jak mloda siksa puszcza mu oczka to gore bierze jego meska natura :O

Gość ninonie
no to inaczej... nie rozmawiaj.:) wymyślimy mała intrygę ;) napisz mi ile jesteście razem i czy wasz związek należy do poważniejszych itd.. no po prostu żebym coś o was wiedziała...

Gość nudyyy
ja na takie historie jestem już maksymalnie wyczulona - w większości przypadków nie kończy się to dobrze dla związku. Sama miałam różne przejścia z chłopakiem ale szczytem szczytów jest przykład mojej koleżanki - tzn. zachowanie jej faceta - mianowicie była z nim ok. pół roku (może to i nie dużo, ale biorąc pod uwagę czarujące teksty chłopaka do niej...) - w każdym razie kiedy zaczął się ich związek, on chwilę wcześniej poznał taką jedną "przyjaciółkę" od serca. Smski codziennie, oglądał filmy, które ona oglądała, słuchał stacji radiowych, których ona słuchała i mnóstwo innych wkurwiających "drobiazgów", które nam kobietom działają na nerwy. I w końcu ta moja kumpela nie wytrzymała i powiedziała mu, że taka dość związła znajomość z tą jego koleżanka, jej się nie podoba. I wiecie co jej odpowiedział?? ŻE JEŚLI MIAŁBY DECYDOWAĆ Z KTÓREJ Z NICH ZREZYGNOWAĆ - TO WOLI ZREZYGNOWAĆ Z ICH OBU NA RAZ!!!! Taki to fajny chłopak, co koleżaneczkę ustawia na takim samym albo nawet wyższym poziomie niż własną dziewczynę. Moja koleżanka oczywiście po takim tekście kazała mu się wynosić!

Gość gregregrer
razem 3 lata i zwiazek nalezal do powaznych

Gość gregregrer
nudyyy ---? no wlasnie ja tez jestem wyczulona i nie pozwole na takie kontalty. chce miec kolezaneczki? prosze bardzo, ale ja nie bede brac w tym udzial i znajde faceta kltory tych kontaktow nie potrzebuje

Gość nudyyy
no właśnie... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że ta moja koleżanka wcale nie chciała mu powiedzieć, że ma definitywnie zakończyć znajomość z tamtą dziewuchą, tylko, żeby rozgraniczył zażyłość do tej przyjaciółeczki i do niej samej a on sam wypalił z tym decydowaniem, z której z nich ma zrezygnować

Gość julia2121
no wlasnie postaw sprawe jasno, skoro teraz nie przeszkadza mu to ze ona to niego pisze, pytas sie gdzie jest itd to byc moze za jakis czas nie beda mu tez inne rzeczy przeszkadzaly.swoja droga ciekawe, po co on jej pisze gdzie jest?widac ze ma nic przeciwko gdy ona przychodzi aby z nim posiedziec.. pewnie gdyby jasno i konkretnie powiedzial ze ma dziewczyne i nie ma ochoty na dalsza znajomosc te jej zaloty by sie skonczyly, ale facet jak zwykle nie zawsze mysli odpowiednia glowa

Gość nudyyy
też tak uważam, kurczę - czemu faceci robią nas w trąbę??? lubią ten dreszczyk emocji..., lubią jak się ładne dziewczyny, do tego takie młode za nimi uganiają...

Gość gregregrer
no dokladnie. moglby jasno jej powiedziec ze ma sie odczepic ale to facet. nie kaze sie przeciez odwalic mlodej napalonej nastolatce :O i tez sie wkurzylam tym ze on jej powiedzial gdzie jest - czyli sam ja nakreca :IO

Gość Nn.
Jak zaczniesz mu czegoś zabraniać facet poczuję się nieswojo. Nie chodzi o to że wszystko mu wolno. W związku podstawą jest zaufanie wnioskuję, że kochasz swojego faceta i co za tym idzie ufacie sobie. Może póki co poczekaj jeszcze trochę, nie rób z tego awantury. Zignoruj to i udaj że nic się nie dzieje! Bądź pewna siebie i zachowaj się tak jakby ta dziewczyna nie była dla Ciebie żadnym zagrożeniem. Jeśli dostrzeże w Tobie tę siłe i zobaczy że w niego wierzysz - nie będzie chciał Cię zawieść (Pod warunkiem że również szczerze Cię kocha). Uwierz ...

Gość nudyyy
i ja tak Ci radzę:) świetna opinia

Gość Żałosne laski..
ja mam sytuacje troche inna. Mam 19 lat, mój chlopak 22 i jestemy ze soba 5 lat. Jakas idiotka 20 lat sie do niego przypieprzyla i nie rozumie jak sie do niej mowi ze ma się odczepic. Moj chlopak tez jej mowil i nic. Pisze mi nawet na gg ze specjalnie se przy nim zalozy miniówe i schyli niby po dlugopis zeby widzial jej d... a potem pojda do kibla na numerek.. żalosne..

Gość ninonie
no to szkoda zakończyć związek 3letni przez jakieś zauroczenie... więc może spróbuj zawalczyć ?? wiem że czujesz się zle i pewnie nie w głowie Ci nadskakiwanie mu skoro on robi ładne oczy do innej... ale możesz przez jakiś czas pokazać mu siebie w nowym świetle żeby włączyła mu się lampka ostrzegawcza że mógłby Cie stracić... np zacznij umawiać się z koleżankami częściej niż zwykle, kiedy się widzisz z ukochanym udawaj zamyśloną uśmiechaj się delikatnie sama do siebie a kiedy zapyta o co chodzi powiedz: nie nic tak się zamyśliłam coś mi się przypomniało... i uśmiechnij się do niego :) troche tajemnicy zbije go z tropu na temat tej małolaty powiedz tylko tyle że chciałabyś mieć faceta który byłby obojętny na takie zachowanie obcych bab i dodaj że przykro Ci że pokazał Ci jaki jest próżny :) jak zacznie mówić że nie jest próżny to zapytaj czy wobec tego masz rozumieć że on ja lubi i nie chce stracić kontaktu bo nie rozumiesz z jakiego powodu w 3letnim związku jesteście we troje...

Gość Adzijaa
Ta mała wie co robi . Chce rozwalic Twój związek. Ty się poddasz a ona potem będzie rozgadywac,że Twój facet Cie zostawił,bo jesteś stara, brzydka i zaniedbana. Za dużo się tych łatwych szmat namnożyło, pakują się w cudze choc same dla siebie nie zawsze chcą . Porozmawiaj z Twoim facetem, jak mu zależy na Tobie zakończy tą zabawe z lalunią . Nie zakończy trudno,przegrasz :(

Gość ninonie
wiesz... mój facet kiedyś czatował z jakąś laską. Ona o mnie wiedziała i podobno tylko sie przyjaznili ale w międzyczasie okazało sie że przesyłają sobie zdjęcia itd... a on mi o tym mówił bo przecież to tylko koleżanka. było mi przykro poczułam się mało ważna ale zagryzłam zęby i .... zaczęłam czatować z kilkoma sie umówiłam wymieniałam zdjęciami pojechałam po bandzie nawet jednemu dałam swój numer telefonu :) zadzwonił do mnie kiedy akurat byłam z ukochanym... no i się zaczęło :) a kto to? kolega. a jaki kolega? z czatu. to Ty czatujesz?! tak. a dlaczego ma twój numer? bo jest kolegą :) mój facet sie wydzierał a ja na wszystko grzecznie odpowiadałam w końcu mówi do mnie masz z tym skończyć a ja ale dlaczego? i udałam zdziwienie ;) a on bo jesteś moja kobieta i nie możesz mieć kolegów więc ja pytam a Ty kochanie możesz mieć koleżanki? i wiesz co zrobił? skasował nam w komp. czaty gg zmienił nasze maile jeszcze tego wieczora wyrzucił karty z telefonu.... minęło 7 lat jest moim mężem i mamy dwoje dzieci :) na słowo kolega do dziś reaguje bardzo zle ;)

Gość Nn.
Tak no pewnie lepiej walczyć z jakimś smarkiem o faceta, Jak facet pójdzie do małolaty tzn że i tak był gówno wart, więc może to i lepiej. Kiedyś przeczytałam, że dla kobiety w życiu nie powinno być nic bardziej upokarzającego niż konkurowanie z inną kobietą o faceta. Powiedzmy sobie szczerze dla faceta, kobieta która rozpoczyna rozmowy z cyklu "Jest mi bardzo przykro z powodu istnienia innych kobiet" nie jest kobietą 'wartą grzechu' Przecież to proste jak but - każdy facet chce czuć, że złowił złotą rybkę. Jeśli zaczniesz z nim rozmawiać w sposób jaki proponują Panie piszące powyżej - nie wróżę Ci sukcesu... I za chwilę na kafe pojawią się kolejne topiki z serii "Porzucona"

Gość nudyyy
to może lepiej niech od razu się rozstaną zamiast każde na boku flirtować z innymi i podrywać? to bez sensu, do niczego takie postępowanie nie prowadzi