Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie niebo

Szpital św. Zofii - Warszawa

Polecane posty

Gość niebieskie niebo

Dziewczyny, czy macie może doświadczenia z porodu w tamtym szpitalu? Jestem w 4 miesiącu i myślę aby się tam zapisać. Warto?

Gość faficzka2006
Witaj, ja rodziłam tam na jesieni 2009. Nie wiem, jak sie chcesz zapisać, nie slyszałam o czyms takim. Mnie prowadził lekarz z tamtego szpitala, i miałam tam założoną swoja teczkę. Polecam. Choć uważam teraz, że powinni mi zrobić cesarkę, miałam duże dziecko i skończyło się na próżnociągu i ja miałam duży upływ krwi, tak, że po porodzie mdlałam. Opiekę wspominam dobrze.

Gość niebieskie niebo
A czy mogłabyś polecić mi swojego lekarza? Może rzeczywiście źle sformuowałam swoją wypowiedź. Chciałabym chodzić do jakiegoś ginekologa tam, ale nie znam żadnego. Czy oni mają może jakieś listy z lekarzami - ginekologami? nie wiem w ogóle jak to zrobić, nie znam żadnego lekarza stamtąd. Będę bardzo bardzo wdzięczna za podpowiedź.

Gość niebieskie niebo
No i chodzi mi również o koszty. Czy każda wizyta kontrolna u ginekologa kosztuje? jeśli tak to ile? i ile badania kosztują?

Gość faficzka2006
lekarz się nazywał Jurij Feduniv, kiedys przyjmowal w klinice Invicta na Złotej, ja chodziałam na NFZ wiec za darmo.Wszystkie wizyty i badania. Wiem, że przyjmuje w Babka Medica (czy jak to sie tam nazywa) przy Arkadii. Wizyta chyba okolo 140 zl. A ile badania to nie wiem. Jest bardzo delikatny, taktowny, bardzo go lubię. Szczęśliwie się złozyło, że był też przy moim porodzie, i chyba dzięki niemu cała asysta lekarzy nie przeginała. W szpitalu nic nie płaciłam. Po porodzie lezalam na oddziale ginekologicznym, a nie polozniczym, to tez dzieki niemu, bo znalazl mi miejsce.W pokoju byla tylko 1 dziewczyna. Widzialam nastepnego dnia, jak kobiety na korytarzach na polozniczych lezaly razem ze swoimi dziecmi. zero spokoju, intymnosci, porazka.Wspolczulam im.