Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiok

Do osob majacych konto w MBANKU!!!

Polecane posty

Gość kiok

Czy tylko w bankomatach Euronetu mozna bezplatnie wyplacac pieniadze z karty?? W jakich bankac mozna bezplatnie wplacac pieniadze na swoje konto??

Gość mrofeczkaaaa
sa 4 sieci bankomatów bezporwizyjnych euronet, ecard, cash4you i bzw bk Tylko we wplatomatach mozna bezprowizyjnie wpłacac na konto w mbanku

Gość Co jest do chuja
No żesz kuźwa idziesz do swojego banku i wpłacasz na swoje konto. Od tego się przecież nie płaci prowizji.

Gość kiok
no ale jak mam konto w mbanku, to gdzie mam niby isc madralo?:O:O w wbk na pewno wyplaca sie bezplatnie?

Gość mrofeczkaaaa
tak jest to napisane na stronie mbanku, wystarczy poczytac, mbank nie ma placowek kasowych tylko wplatomaty

Gość jest nowa
Mozesz aktywowac sobie przez mlinie za 5 zeta nowa oferte - wyplacasz wtedy z kazdego bankomatu za darmo . Jednorazowo placisz 5 i bankomaty Twoje ;)

Gość kiok
ok, jeszcze jedno pytanko, rozumiem, ze prowadzenie konta za darmo, a sa jakies ukryte oplaty, np. za karte czy inne?

Gość mrofeczkaaaa
nie jednorazowo tylko w kazdym miesiacu 5 zl tj taki abonament

jak nie chcesz to za nic nie płacisz ,bo nic nie bierzesz , ja mam tylko ubezpieczenie na dwie karty koszt 1,50 za sztukę mieli fajne ubezpieczenie na życie NW ,ale kurde zlikwidowali i jakiś szajs dali :( szkoda

nie ma zadnych oplat ukrytych place 1,7zl za ubezpieczenie (nieobowiazkowe) jesli chce sie miec wszystkie bankomaty free to 5zl miesiecznie wplacanie do mbanku darmowe tylko we wplatomatach mbanku