Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaala987>>>>

Moj chlopak sika na siedzaco

Polecane posty

Gość Uboot
Ja, moj brat i tata nigdy nie sikamy po desce i nie ma czego sprzatac. Niskie ciśnienia przepływu. Prostata do wymiany

Gość takie mądre ciele
Nie rozumiem w czym masz problem, mądry chłop, dzięki temu kibel jest czysty a nie obejszczany na około, mój robi to samo, nie mam zamiaru po nim sprzątać!!!

Czytam i nie wierzę. Piszecie tak jak gdyby bylo to normą, że facet siusia na siedząco. przecież w naszej kulturze przyjęte jest, że mężczyźni sikają na stojąco. FAKT nie jestest to nic złego, że siusia na siedząco, ale to nie jest normą. pozdrawiam

Gość gagatkowa
lepiej jak sika na siedząco, dzięki temu jest czyściej w łazience no i dziwię się że dezaprobujesz że się wyciera, przecież lepiej to niż gdyby miał tylko "strząsnąć" i zapakować swój dobytek do majtek, większość mężczyzn nie zdaje sobie sprawy jak bardzo potem ta część ciała zalatuje starym moczem, nie wspominając już że nie jeden taki chce potem zaznać rozkoszy miłości francuskiej i się dziwi jak panna tłumaczy się bólem głowy. Tak, że panowie, podcierać się również po sikaniu i w ogóle myć się i kąpać, żeby partnerki z przyjemnością "to" robiły! :-P

To mnie roz jebało :D "Tylko kobiety i męskie pizdy sikają na stojąco. No chyba, że rzeczywiście masz problem z trafieniem w muszlę."

Gość jdsfFFF
UP

Gość jdsfFFF
up

Gość sdkfhskd
na siedząco to tylko cioty sikają

Gość pomyslowy@onet.pl
NAUCZ GO, ŻE MA SIKAĆ JAK INNI CHŁOPCY. pOKAŻ PARĘ RAZY....A JAK NIE SKUMA TO ZOSTAW GO!!.