Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikuśśśka

Mam 14 lat i jestem w ciąży!

Polecane posty

Milimetrowa___ tak, zgadzam się z Tobą... nie jedna kobieta marzy, żeby być w sytuacji tej dziewczyny a nie może... a widać takie życie. Mnie też jest szkoda tej dziewczyny, bo ja w jej wieku miałam inne problemy, a ona musi się zderzyć z inną rzeczywistością Mamuśka____ nawet nie myśl o poronieniu czy usuwaniu... Kochana to już człowieczek mały, pewnie cudowny i kochany :)

Ja mając 14 lat nie miałam ani chłopaka ani nie myslałam o sexie no ale tak jest że młode dziewczyny uprawiają sex. Autorka ma jednego partnera od dłuzszego czasu i co zrobić jest ciaza jest dziecko które wnet przyjdzie na swiat trzeba dorosnąć expresowo i kochać dziecko a ono wynagrodzi młodej mamie to kiedyś. Ja tez byłam młodą mamą bo miałam niecałe 19 lat jak urodziłam ale warto było ba mam wspaniałą córeczke której za nic na swiecie bym nikomu nie oddała jest wspaniała :-D Witaj Pati :-) Te które tak wyzywaja autorke i krytykuja błedy to moim zdaniem to Wy powinnyscie wziać literature do ręki bo wasze słownictwo ma wiele do życzenia a przekleństwa świadcza tym ze nie umiecie zastąpić przekleństw normalnymi słowami. Autorko tak jak pisze Patrycja nie daj sie i dbaj o siebie i o maleństwo zobaczysz bedzie dobrze i wszystko sie poukłada 🌼 dla Ciebie

Gość kjgfds
jak dzidziuś ? :)