Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam teraz robić?????

Mam dostać mandat, co o tym myślicie?

Polecane posty

Jakiś czas temu piłam alkohol w miejscu publicznym. Przyjechała policja i spisała moje dane, ale nie wypisano mi żadnego mandatu. Kazali mi się stawić na komisariat w celu wystawienia mandatu, ale nie pojechałam. Dziś dostałam wezwanie na jutro, ale jutro mam maturę. Powiedzieli, że jak się nie stawię to dołożą mi do uprzedniego mandatu 250 zł. Czy to aby na pewno prawidłowe postępowanie?

Gość Falski
dobrze ci tak alkoholiczko pieprzona

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuu
cały dzień masz tą maturę??

Gość KJYFKWER
wydaje mi się, że powinni od razu wypisać mandat a nie ciągać ciebie po komisariatach

Na komisariat muszę się stawić o 8.30, a maturę mam na 8....

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuu
to zadzwoń dziś na komisariat powiedz,że dostałas takie wezwanie,że masz maturę i że stawisz się parę godzin później..

Mówiłam to osobiście, ale oni tego nie uwzględniają, ponieważ powiedzieli, że mogłam się stawić wcześniej. Ale wcześniej nie dostałam wezwania........ Poza tym również nie rozumiem dlaczego za zwykły mandat muszę sie stawić na komisariat.... Nie mogli mi go wypisac od razu? Wydaje mi sie to dziwne.

Gość ha i pe ha o pe
nie dostałas wezwania ale kazali się stawić...

Jaka 17 latka? Widać, że ciebie niestety matura z matematyki ominęła :O

idź na maturę a potem na policję... pewnie trafiłas na jakiegoś niewyrozumiałego chama, w każdy zawodzie są tacy..

Mam zamiar właśnie iść na maturę, a na komisariat pójdę później. Lecz nadal uważam, że to jest chore. Przecież mandat wypisuje się od ręki, a nie zwleka tyle czasu. Policja była dziś u mnie w domu i osobiście wręczono mi wezwanie :O Dlaczego nie mogli od razu wypisać mandatu?

Gość a co matura
miałaś czas na złożenie wyjaśnień, po to byłaś zaproszona. teraz to tylko bilet w dorosłe życie dostaniesz

Gość dxsgvdr
pewnie gdybys psozla od razu po incydencie to dostalabym tylko upomnienie i tyle

A poco w ogóle składać jakieś wyjaśnienia? Mandat to mandat :O Tym bardziej nie dostałam wezwania wcześniej, więc nie musiałam się koniecznie stawić na komisariacie.

Gość hcfbhjsdfb
"teraz to tylko bilet w dorosłe życie dostaniesz" Jeżeli dobrze rozumiem, i mandat jest wkroczeniem w dorosłe życie to jesteś w błędzie

Gość ja powiem tak .....
przecież sama napisałaś " Kazali mi się stawić na komisariat w celu wystawienia mandatu, ale nie pojechałam " a dlaczego nie pojechałaś ?...pewnie myślałaś że zapomną co ? teraz trudno ...jutro jedź i zobaczysz co powiedzą

Gość hcfbhjsdfb
Wcześniej nie stawiłam się na komisariacie ponieważ nie miałam takiego obowiązku, poza tym już wtedy wydało mi się dziwne, że zamiast wypisać mi mandat od razu, to chcą mnie ściągnąć na konisariat, aby tam to zrobić. Nie wiem jak wam, ale mnie dziwi ta cała sytuacja.

Gość jfgjggjhjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dziwne... ja ostatnio tez dostałam mandat za chlanie w miejscu publicznym ale wypisali go od reki ( ja ich i tak pierdole- podarłam mandat :D hahhahahahhaa raz tez chcei mi wlepic za palenie ale ich udobruchałam ( frajerzy) i nie wlepili ostateczni :D