Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FOLLIA

ALE MNIE ZDENERWOWAŁ

Polecane posty

Gość FOLLIA

HEJ WSZYSTKIM Z MOIM OBECNYM NARZECZONYM POZNALIŚMY PRZEZ INTERNET WIADOMO PIERWSZE SPOTKANIE ON PRZYPADŁ MI DO GUSTU I TAK TO WYSZŁO ŻE JESTEŚMY RAZEM JUŻ DRUGI ROK! I JESTEŚMY ZARĘCZENI!WCZORAJ TAK SOBIE SZCZERZE ROZMAWIALIŚMY I WSPOMINALIŚMY PIERWSZE SPOTKANIA ITP. I POWIEDZIAŁ MI "KOCHANIE MUSZĘ CI PRZYZNAĆ ŻE NIE BYŁAŚ W MOIM TYPIE ALE SIĘ W TOBIE ZAKOCHAŁEM WŁAŚCIWIE NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO MYŚLAŁEM ŻE SIĘ NIE ZAKOCHAM" I MNIE PRZYTULIŁ I POWIEDZIAŁ ŻE MNIE KOCHA. JESTEM ZNIESMACZONA JAK TAK SIĘGAM TERAZ PAMIĘCIĄ W DAL TO SOBIE PRZYPOMINAM ŻE NA POCZĄTKU NIGDY NIE MÓWIŁ ŻE MNIE LUBI ITP KOMENTOWAŁ TEGO CZY MU SIĘ NP PODOBAM CZY NIE. PRZYPOMNIAŁAM SOBIE TEŻ ŻE TO JA WYPOWIEDZIAŁAM TE MAGICZNE SŁOWA KOCHAM CIĘ. NIE WIEM CO MAM TERAZ O TYM WSZYSTKIM MYŚLEĆ.PORADŹCIE MI

Gość FOLLIA
HALO JEST TU KTO

miłośc przychodzi z czasem.powiedział Ci to co czuł a raczej czego nie czuł.Ale sama widzisz,że teraz jesteście razem i Cię kocha.Nie wracaj do tego co było.Żyj chwilą.

Gość bonita100
powinnaś docenic ,że powiedzial ci prawdę

Gość FOLLIA
LEPIEJ CHYBA ŻYĆ W NIEWIEDZY:(((((((((( TERAZ CZUJE SIĘ JAKBYM TO JA NALEGAŁA NA TO WSZYSTKO:(

Caps Lock to taki klawisz z lewej strony klawiatury odpowiadajacy za małe i DUżE litery :)

Gość do autorki.. ..
z twojego postu wynika, ze twoje intencje wlasnie takie byly, czyli zlapac jak najszybciej faceta. nic dziwnego, ze po uslyszeniu jego slow, zdenerwowal cie. on tylko wyciagnal na wierzch prawde o tobie. to wszystko. :P

Gość y987
i jaki masz problem? jak ja poznalam mojego faceta to uslyszalam od niego ze on juz nikogo nie bedzie tak kochal jak swoja eks. doskonale widzialam jakie dziewczyny mu sie podobaja. ja bylam zupelnym przeciwienstwem. ale uparłam sie na niego i swoim CHARAKTEREM poczuciem humoru itp itd rozkochalam go w sobie:) i teraz twierdzi ze jego typ idelanej kobiety jest wlasnie taki jaki ja mam.wiem ze mu sie podobam i ze mnie kocha. wiec nie szukaj dziury tylko ciesz sie glupia babo