Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiti27

szok!!!!!

Polecane posty

Gość kiti27

dzis bylam u gina i sie dowiedzialam z usg ze jestem w 9tyg ciąży!! a mam własnie drugi @ i nie mialalm pojecia o ciazy.. poprostu na na poczatku marca dostalam krótką @ spóźnioną o 2 tyg mimo u sg wtedy nie bylo widac ciązy a teraz 9 tydzien i znowu @ !!!! nie umiem w to uwierzyc.. ciesze sie ale sie boje :(

Gość kiti27
dodam ze to nie byly plamienia i nie są tylko 3 dniowa mniej obfita @..

Gość kiti27
wiem ze ciężko a to uwierzyc bo ja ledwo wierze.. ale widzialam na własne oczy na usg :o

Gość kiti27
dziekuje bardzo... mimo szoku sie bardzo ciesze..ale nie chce miec całą ciąże.. bo sie przez to bardzo stresuje :(

Gość kiti27
nie chce miec @ przez cała ciaże*

Gość annnaa234
dziwne...jakos nie wierze...masz normalny okres i w ciazy jestes?? widocznie mialas jakies cykle nieregularne, zachwiania organizmu itp jak kobieta miesiaczkuje regularnie to watpie, ze takie cos jest mozliwe

Gość kiti27
tak mialam nie regularne..bralam duphaston tzn te @ nie są takie jak zawsze.. pierwszy wogole pózno nadszedl i trwał 3 dni a teraz tez 3 dni jest skąpszy niż zwykle ale tak.. jest to normalna krew.. ja jakbym nie miała usg to tez bym nie wierzyła..

Gość Kafeterianka252
Moja mama i babcia przez 3 miechy miały @:) A babcia dopiero zoorientowała się, że jet w ciąży jak zaczęła czuć moją mamę:):)

Gość alia111111111
i normalnie reguralne były @ ?

Gość kiti27
tak?? teraz po sobie wiem ze takie rzeczy sie jednak zdarzają.. lekarz gin mi tłumaczył ze tak sie dzieje gdy sie zarodek zagnieździ w tylnej częsci macicy gdzies z boku jakos tak to mowil dlatego nawet na poczatku na usg go nie bylo widac a te @ mu nie zagrazają.. ale dostalam dupka..

Gość Kafeterianka252
Cy regularne-nie wiem:):)

Gość kiti27
ta teraz pojawila sie 31 dni od ostatniej.. ale ja mialam nie regularne raz 38 raz 30 dni

Gość alia111111111
jejku a jak wpadłyście na to ze jesteście w ciązy jakieś dodatkowe objawy?

Gość tez mamusia
ja mialam przez trzy miesiace, normalne miesiaczki, o ciazy dowiedzialm sie w 12 tygodniu, nic nie jest niemozliwe, pozdrawiam i gratuluje autorce

Kiti a może powinnaś iść do lekarza i zapytać się o ten @,bo to nie jest chyba normalne . To normalne,że czujesz strach,masz jakies obawy . Ale z czasem przestaniesz się bać i bedzie tylko radość ! Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i ZDROWIA dla Ciebie i Twojego maleństwa, Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze,napisz jak bedziesz coś wiedziała ! POWODZENIA!

Gość kiti27
ja sie juz wtedy źle czułam.. bóle głowy temp.. ostatnio ciągle senna bylam i bylo mi nie dobrze a jak gotowalam mieso to juz wogole...tylko to we mnie o ciazy nie wzbudzilo podejrzen bo wtedy test mi wyszedl neg. a potem mialam tą przeklętą @.. dopiero dzis sie dowiedzialam na usg..

Gość kiti27
dzis bylam u gina i mi to wytłumaczył... ale itak jestem nie spokojna bo zawsze mi sie wydawalo ze jedno drugiemu zaprzecza..