Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam...

jak zrozumiec faceta????

Polecane posty

Gość ktos tam...

sa tu jacys panowie?? czego chcecie czego pragniecie w zwiazkach?

Czego chcą? Wszystkiego - dobrze zjeść, dobrze odpocząć, mieć czas dla siebie, dla swoich zainteresowań, mieć super kobietę, która mało że jest atrakcyjna to jeszcze pracuje zawodowo i zajmuje się domem oraz nie narzeka ;)

Gość ktos tam...
dobrze gotuje, zawsze jak przyjezdza to gotuje mu cos specjalnego to co lubi, z odpoczynkiem hmm on by najchetniej ciagle spal a potem robi mi pretensje ze nie wychodzimy na impreze.. ogarniam prace i dom, staram sie zeby on nie wydawal swoich pieniedzy na mnie/nas bo wiem ze malo zarabia, a jednak ciagle jest zle miedzy nami:( moze problem w tym ze on porzucil swoje pasje, zainteresowania, wydaje mi sie ze mu tego brakuje...

Bardzo możliwe ze brakuje mu pasji. Nie powinien jednak zaniedbywac Ciebie. Widzisz, moj facet ma pasje jaka jest sport (bierny) i poswieca temu kazda wolna chwile (a ma ich cale mnostwo). Ja czuje sie zepchnieta na dalszy plan. On o tym wie, ale jak powiedzial, szybciej zrezygnowalby ze mnie niz ze sportu. I co Ty na to?

Gość ktos tam...
przykro mi:( ale wydaje mi sie ze tylko tak powiedzial, bo jakby chcial z ciebie zrezygnowac na rzecz sportu to juz by dawno to zrobil, a faceci tak chyba maja ze sami nie wiedza czego chca i najchetniej robili by wszystko i nic i dlatego nie mozna sie z nimi dogadac, ja mojego namawiam zeby wrocil do biegania bo widze ze brakuje mu tego, ale on nie chce, a pracuje duzo, jest zmeczony potem, ma duzo obowiazkow w domu, moze dlatego wszytsko to odreagowuje na mnie... a jakby mial jakas pasje to by mogl odreagowac, nawet jesli mialby mi mniej czasu poswiecac, ale wolalabym chyba zebysmy sie spotykali rzadziej ale zeby te spotkania dawaly nam radosc i sile a nie ciagle klotnie;/

Gość ktos tam...
a ile macie lat i jak dlugo jestescie razem?

Gość proste
a takiego co jest daleko, jest zamknięty w sobie, jest kompletnie wyalienowany? no jak zrozumieć takiego??

Gość ktos tam...
moj tez jest chyba zamkniety w sobie:( kiedys sie przedemna otwieral a teraz prawie wcale nie rozmawiamy:(

Gość Nn.
Może problem w tym, że Ty za wszelką cenę próbujesz go uszczęśliwić? I robisz wszytsko żeby mu ułatwić życie? Wyręczając go z większości czynności domowych lub tym podobne sprawiasz że facet się rozleniwia. Po co ma się starać... skoro jak nic nie robi też dostaje wszytsko to po co ma się wysilać?

Gość ktos tam...
Nn. - masz racje w sumie, sprobuje to zastosowac w najblizszym czasie, ale on duzo pracuje wiec i tak jest zmeczony, staram sie o niego dbac tylko.. juz nei wiem co robic, co jest dobrze a co zle..