Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonowa dama

PYTANIE DO PANÓW - co lubicie najbardziej w seksie?

Polecane posty

Gość balonowa dama

Chciałabym zaskoczyć jakoś mojego chłopaka a nie mam zadnego pomysłu :) Bardzo proszę o poważne odpowiedzi :)

Gość jarkooss
zaskoczenie . pobudzanie mimo ze nie jestes na to przygotowany . Ogladasz sobie spokojnie telwizje , a tu niespodziewanie http://www.bravoerotica.com/met-art/elle-b/raon/2.html miga ci obraz jej . Pobudzanie od niechcena w najmniej oczekiwanej chwili to jest to .

Gość jarkooss
brak zaskoczenia nie działa tak na zmysly . JEsli wiesz ze twoja kobieta czeka na ciebie rozebrana codziennie to staje sie nudne .

Gość Znający się na rzeczy
Ja najbardziej lubię jak moja Pani bierze paukę do buzi a napletek naciąga sobie na głowę! Super uczucie a jeszcze lepiej jak ma głowie wałki do włosów.Aaaaaach!!!

Gość cristian84
wyliż mu tyłek, będzie trząsł sie z radości...

Gość balonowa dama
cristian84 -> juz to robiłam, fajne, ale chcę czegoś nowego

Gość cristian84
no to nie wiem... cholercia ja to lubie troche fetyszu, pończoszki, te sprawy, lizać pannie stopy i ssać paluszki, seks w dziwnych miejscach np. toaleta w pociągu albo ławka w parku, lubie lizać kakaowe oczko pannie i wariuje jak odwdzięcza sie tym samym, no dużo jest motywów fajnych w seksie. nie wiem jak podchodzisz do tematu ale możesz pokusić sie o grupówkę jakąś, trójkąciki i te sprawy. ja to robiłem ale tylko będąc wolny, dla eksperymentu, dla zabawy. w związku to chyba bym wyszedł z siebie jak by ktoś inny mi panne dotykał.

Gość balonowa dama
Trójkąty nie wchodzą w grę, ponieważ mój partner sie na to nie zgadza, tak więc odpada niestety. Chciałabym się nauczyc czegos nowego, aby go pozytywnie zaskoczyc

Gość xxxehhhhhhhxxx
zajdz w ciążę to go zaskoczysz :) a jaki seks potem z brzuchem jest fajny !!!

Gość moje doswiadczenie :
co ty sie pytasz panow, spytaj sie konkretnie jednego, swojego

Gość cristian84
wiesz no to też i zależy i od niego co lubi. długo miałem nażeczoną lubiliśmy ostry seks, np wzajemne nakręcanie sie w dyskotece i finał z analem w klubowej toalecie, albo szybki numerek w kibelku u mne na uczelni jak jeszcze sie uczyłem, rozebrałem ja do samych podkolanówek (tzw. antygwałtów hehehe), pukałem w pupkę i ssałem paluszki u stópek odzianych w te czarne nylonki, jeeeeej jak sie nakręciłem tym, tryskałem dwa razy pod rząd...

hehe ale fajnie piszesz cristian84 aż się chce spróbować

Gość cristian84
petrol --> no bo ostro było. zawsze z moją ex-nażeczoną dobry seks mieliśmy. a dwa razy pod rząd miałem orgazm właśnie wtedy i raz jak ją od tyłu brałem i calutki kciuk w pupę włożyłem, ojjj ale zajarana zajawka.... mmmm... szkoda że proza życia nam scenariusza pozytywnego nie napisała i sie rozpadliśmy, potem trafiłem na laskę co mnie ostro zawiodła, straciłem wiare w szczere uczucia kobiet i sam zacząłem mocno życia używać... no ale może jeszcze kiedyś spotkam tą swoją miss świata, kto wie;-)

nio może oby nalezy ci się taki fajniutki jesteś

Gość cristian84
petrol --> dziękuje ;-) tęsknie za czymś takim, sam seks , bez uczucia, nawet najbardziej perwersyjny nie ma tej głębi.. buziak 4U ;*

mój lubi koniec albo spuszczanie sie na rozne czesci ciała(jestem z tych, co sie nie brzydzą spermy) sprośne słówka podczas seksu, lizanie cipki i seks przy stole/kredensie itd i jak jestem ubrana na czarno badz rozowo, wtedy mnie nawet nie rozbiera

hmm ech te chłopy za buziaki dzięki mam nadzieję ,że czysto koleżeńskie

Gość
Petrolka :D

Gość cristian84
petrol --> koleżeńskie koleżeńskie, nie bój sie ;-)