Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bollekkii78

Gdzie kupujecie podpaski i jakie? Na długo Wam starcza opakowanie?

Polecane posty

Gość bollekkii78

Przed porodem używałam tamponów, teraz niestety nie mogę i muszę przerzucić się na podpaski... Gdzie kupujecie? Jakie? Na długo Wam starcza jedno opakowanie?

Najczęściej kupuję w Biedronce . Jakie ? rózne :D.Czasem starcza na 4 tni czasem na 2 czasem krócej albo i dłuzej to zależy od obfitości @,od rodzaju podpasek i od ilośći sztuk ;)

Gość byćka
bella, te cienkie w niebieskim opakowaniu, albo te pachnace w zolto-rozowym. nie moge uzywac tych z siateczka, bo mnie odparza. na noc tez bella tylko te dluzsze.

KUPUE W REALU albo w biedronce always takie rozowe kazda pakowana osobno te sa na dzien a na noc bella takie duze.

Gość sdfghj
ja kupuje Bella niebieskie : http://tnij.org/gsyw i także te Naturella : http://tnij.org/gsy1 Kupuje w Tesco. Podczas miesiączki zuużywam nie całą paczke tj. ok. 15 sztuk. Mam krótkie okresy. W ostatni dzień okresu używam tylko wkładki higieniczne.

Gość saleminka8
ja używam te co jagoda :P bella dobrze chłonne :) ja też przedporodem używałam tamponów,podczas połogu podpaski,przy pierwszym okresie po połogu podpaski i tampony :)

Naturella. Odkąd je widzę w sklepie (już jakiś czas) Okres dostaję w sobotę o 8 rano, we wtorek popołudniu się kończy ;P Trudno powiedzieć ile wtedy podpasek zużywam, bo raczej nie oszczędzam na czystości, jak się czuję źle, to zmieniam (sama nie wiem po co takie wątki i czemu w nich odpowiadam :D)

Gość saleminka8
by mieć co robić w wolnje chwili :P

Gość Mi paczka podpasek 10 sztuk
wystarcza na rok, a kupuję je w mięsnym

Gość Czerwone strugi deszczu
Femina. Różowe albo białe. Mają ładny, delikatny zapach i są cieniutkie. Kupuję je w biedronce, ale w innych sklepach pewnie też są.

Gość A po cholerę kupujecie
pachnące podpaski skoro i tak Wam z dupy cuchnie kiedy leci krew? To może zróbcie sobie kupkę w majty i nie wyrzucajcie tego gówienka (bo po co?!) tylko nalejcie na nie perfumu...

Gość Czerwone strugi deszczu
To jest zapach neutralizujący. Poza tym chyba tylko brudaski śmierdzą podczas okresu. Logicznym jest to, że trzeba się kilka razy w ciągu dnia podmywać, ale przecież temat brzmi zupełnie inaczej, więc nie będę o tym dyskutować z osobą, która wyraźnie szuka zaczepki :o

Gość tez biedronkowskie-2opak na 1
okres tak +/-

Gość [pikp
ile zuzywacie podpasek dziennie podczas okresu?

Gość ja zużywam 100 podpasek na okr

Gość a ja zużywam
1 dziennie