Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafa

jak sprawdzić czy zdradzał?

Polecane posty

Gość trafa

jak sprawdzic czy moj narzeczony i ojciec mojego dziecka zdradził mnie zanim od nas odszedł? Wtedy uwierzyłam mu, że 'uczucie się wypaliło" i twierdził,że to nie przez żadną babe. Dzisiaj - rózne rzeczy skladaja się w calosc i wygląda na to, że mnie zdradzał. Jak moge to sprawdzić?

zastanow sie czy taka wiedza jest ci aby na pewno potrzebna skoro odszedl i jak mniemam zaczynasz zycie bez niego

Gość trafa
tak. wlasnie po to, zeby zaczać od nowa....zatrzasnać drzwi z hukiem i nigdy wiecej nawet w koszmarach nie myśleć o tym, że moze....ze może kiedys.... Dla mojej wlasnej glowy musze to wiedzieć.

Gość irminka radzi
Teraz ciężko będzie ci to udowodnić,nawet jeśli coś takiego miało miejsce.Nie doszukuj się prawdy,skoro ten związek już nie istnieje,Zamknij ten rozdział swojego życia i zacznij układać sobie życie na nowo.Nie ma co rozpamiętywać,bo to nic nie da,a tylko może ci zniszczyć psychikę.Weź się w garść,powodzenia.

Gość trafa
on opowiada na prawo i lewo jakies glupoty naszym znajomym, rodzinie itp. że tak bedzie lepiej, że ułożę sobie życie blablabla. A tymczasem wydaje mi się, ze rozgrywa to bardzo sprytnie i oszukał nas. Jesli powodem rozstania jest kobieta to trzeba to sobie jasno powiedzieć. Zdrada jest oznaką że nie ma żadnych już resztek szacunku - i wtedy nawet dogadywanie sie w sprawie dziecka bedzie inaczej wygladało.

Gość irminka radzi
Czas zweryfikuje czy mówił prawdę.

Gość moze sama "podetektywuj"?
moze sama "podetektywuj"?

Gość julia2121
co masz na mysli mowiac z edogadywanie sie w sprawie dziecka bedzie wygladalo inaczej? to nie jest tylko twoje dziecko i nie byl twoim mezem wiec o czym ty mowisz?

Gość moze sama
mowie o tym, ze nie bedę oddawała dziecka jakiejś obcej babie, która rozwaliła nasz zwiazek. To po pierwsze. A po drugie - ustale stale, sztywne zasady, a nie bede za kazdym razem próbować sie dogadać. Przestanę z dzieckiem jeździć do jego rodziny,bo on "czasu nie ma a dobrze, żeby mloda miała kontakt z obiema rodzinami" itp. I przede wszystkim przestane wysłuchiwać rodziny - szczególnie jego rodziny - ktora tlumaczy mi,ze on wróci i żebym go nie skreślała.