Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeeeeeeeee

czy taki biust moze sie podobac?

Polecane posty

Gość pytanieeeeeeeeeee
w gruncie rzeczy mnie w kobiet tez podobaja sie nieduze piersi ale to moze dlatego ze sama mam takie i zazdroszcze tym ktore maja wiekze (co nie znaczy ze marze o silikonach jak doda); a co do chodzenia bez stanika - jak go nie zakladac pod bluzke skoro bez niego nawet zwykly obcisly t-shirt spłaszcza biust jeszcze bardziej i mam juz budowe typowo chłopiecą:(

Gość pytanieeeeeeeeee

Gość he he he
Znajdziesz sobie chlopa co Ci wypieści, wymasuje, wyssie i zginie Twój problem :D

Gość gadusradu@onet.pl
blablabla Kiedy w końcu pokażesz tutaj te swoje skarby?

Gość pytanieeeeeeeeee
nie bede pokazywala publicznie piersi i to jeszcze na forum.

Gość cyce_jak_donice
małe są zdecydowanie lepsze od wielkich - wiem co mówię bo mam rozmiar 75D i więcej. 1. ciężko dobrać ubranie żeby jako tako wyglądało. 2. nie ma mowy o chodzeniu bez stanika 3. pod własnym ciężarem opadają (spodziewam się je widzieć w okolicy pępka za parę lat :p) 4. gorzej znoszą ciążę czy dietę 5. są mniej wrażliwe na pieszczoty (ponoć-nie wiem bo nigdy nie miałam małych) Małe i jędrne są śliczne i seksowne! Ciesz się W ostateczności możesz zafundować sobie kwas hialuronowy (nieoperacyjne powiększanie).

Gość cyce jak nie samicy
duze sa zdecydowanie lepsze od malych - wiem co mowie bo mam rozmiar 70A i mniej :o :o :o 1. ciezko dobrac ubranie zeby jako tako wygladalo (wszystko zaszerokie w biuscie) 2. nie ma mowy o chodzeniu bez stanika - bez niego nic nie widac 3. małe tez moga byc obwisle, i to wyglada zdecydowanie gorzej niz w przypadku duzych 4. zle znosza diete - leca w pierwszej kolejnosci, i w taki sposob powstaje chlopak z cipka :o 5. kto by chcial piescic takie male? :o a oprocz tego zaden normalny facet niechcial by miec kobiety z malym biustem :o małe wcale nie sa sliczne i seksowne :o jak moga takie byc skoro ich prawie nie ma? duzy, zadbany biust jest o wiele ladniejszy nic maly i 'zadbany' :o a w ostatecznosci, duobiusciaste moga sobie zafundowac operacje, chociaz po co pozbawiac sie atutu? :) pozdrawiam

Gość pytanieeeeeeeeeee
cyce jak nie samicy - wiec uwazasz ze jesli facet lubi male piersi to jest nienornalny?:o

Gość ncmcvmvc
mnie się podobają. A powiedz, sterczą ci sutki czasem tak że je widać przez ubranie? :)

Gość hjyh
U tej modelki, biust ładnie się komponuje z resztą ciała, po drugie ona jest po prostu ładna Z łózka bym nie wypędził :P

Gość pytanieeeeeeeeeeee
mowia ze biust to nie wszystko, liczy sie tez reszta ciala, czyli ogolnie pojety wyglad:D tym sie pocieszam;)

Gość Posuwacz dam
tylko z małymi cycuszkami to titfuck ciężko wykonać ;)

na pytanie ..odp..może się podobać.

Gość pytanieeeeeeeeeeeee

nie lubie arsenalu...poza tym co to ma do tematu? takie beznadziejne rzeczy masz ze az tutaj je musisz na sile reklamowac?... co to tematu ja tez mam male piersi ale przestalam miec z tego powodu kompleksy. nie powinnas ich miec bo to bez sensu są jakie sa i juz nic nie zmienisz. ;) pozdrawiam posiadaczki/ osoby ceniące male rozmiary ( A i maleB) ;)

Gość tylko A i male B
;d