Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkatotal

DZISIEJSZA MATURA Z BIOLOGII TO JAKAS MASAKRA ;///

Polecane posty

Gość zalamkatotal

ROBILAM SOBIE PROBNE TO MIALAM PONAD 70%,Z DZISIEJSZEJ BOJE SIE ZE NAWET DO 60% NIE DOJDE. PO CO SIE UCZYLAM?? CO TO W OGOLE ZA ZADANIE? UCZENIE SIE Z PODRECZNIKA NIEWIELE MI DALO ;( CO ZA MASAKRA ;(

Gość jak dla mnie była banalna
i na pewno zdam co najmniej na 80% :)

Spoko jak ja pisałam maturę z biologii rozszerzonej 2 lata temu (z próbnych miałam ponad 90%) to też się załamałam bo była ciężka. Ale w końcu nie było tak źle;) Skoro był głupi arkusz to cała Polska napisze gorzej więc się nie martw;)

Gość zalamkatotal
no tak,ale gdzie sie dostane z takim wynikiem, prawie nic nie bylo o anatomii czlowieka,masakra ;(

Gość sdfdsfgdfg
Dla mnie była dosyć łatwa, mowie o rozszerzeniu, wiekszosc mozna bylo z tekstow podanych wywnioskować.

Gość zalamkatotal
malo anatomii? tzn chodizlo mi tez ogolnie o czlowieka,jego narzady,tego,jak przegladalam,zawsze jest sporo,akurat teraz musialo byc inaczej. jestem wkurzona na maksa. skad mialam niby miec taka wiedze? to chyba normalne ze uczylam sie z podrecznika? na polowe pytan absolutnie nie byloby odpowiedzi w ksiazce. co za idiotyzm. chce isc na pedagogike

Gość zalamkatotal
poprostu to nie fair.... robilam mature z 2005 r i zdobylam 75% pktow... poszlam na swoja i bede miala 50%.... żenada i wielki pech. przegalam zycie

Po pierwsze to nie przesadzaj. To tylko matura i w przyszłości będziesz się śmiała, że tak się tym przejmowałaś. A po drugie i tak CKE ocenia inaczej. Na razie nikt nie ma odpowiedzi- to co jest w necie to tylko przypuszczalne odpowiedzi. Nimi się nie można za bardzo sugerować.

Gość omg omg
nie łam się, poprawisz za rok