Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tunijasqa

Czytam to forum i placze ze smiechu.

Polecane posty

Gość cxx
cxx - oczywiście tak, zapłodnić się to cel rasy ludzkiej, to najważniejszy obowiązek małżeński i jesteś infantylna jeśli tego nie rozumiesz :D:D:D:D:D taa odezwała się najmądrzejsza ciekawe z której strony :P jaki obowiązek ?:D nie ma żadnego obowiązku i NIKT NIE MUSI JEŻELI NIE CHCE. Poczytaj sobie pannico stronkę www.bezdzieci.pl tylko żeby ci żyłka nie pękła przy czytaniu tego :)

Gość bez nicka i podszywów
tylko na kafe bezdzietność z wyboru nazywają infantylnością :P a piszą to osoby które chyba mają za ciasne horyzonty ....

Gość aaabcia
ja sie zawsze zastanawiam co rodzicie zrobili tym biednym ludziom ktorzy tak sie zarzekaja ze nie chca i nie bedą mieli dzieci...? współczuje z calego serca... bo ta cala zólc ktora tu wylewasz cxx na kobiety ktore sa matkami swiadczy zapewne o nienawisci do wlasnej matki! przykro mi :(

Gość to nie wchodźcie tu mózgojeby
obrażające mamuśki to zapewne: bezpłodne frustratki, które zieją nienawiścią na widok brzucha fanatyczne lesby! albo świętojebliwe zakonnice hahahaha! spierdalać z tego forum ciećwierze jak wam się nie podoba! ja mam dziecko z żoną,z którą staraliśmy się 3lata i jesteśmy mega szczęśliwi! huj was to obchodzi, że tu matki o kupkach i zupkach gadają kretynki!

Gość aaabcia
ja uwazam ze jak ktos nie chce dzieci to git i gówno mi do tego, tylko po co pisac takie rzeczy na topiku dla mamusiek :) chcec podburzenia, wyzycia sie za cos na bogu ducha winnych kobietach... żalosne!

Gość cxx
dziewczyno - moją matkę kocham z całego serca i dziękuję jej za wszystko- współczuć mogę co najwyżej tobie bo piszesz takie głupoty że głowa boli :O

Gość zdechnąć można
Nie ma obowiązku kończyć studiów, znać kilka języków obcych i posiadać dzieci...

Gość aaabcia
no wlasnie po co takie baby tu zagladaja? idziecie na www.bezdzieci.pl :D mi sie wydaje ze jednak to swiadzy o jakiejs chorej zawisci...

10:44 [zgłoś do usunięcia] to nie wchodźcie tu mózgojeby hahahahahahaha ale argumenty :D:D nie no śmiech

Gość aaabcia
cxx ja i tak wiem ze ktos cie bardz skrzywdził :) nie musisz sie juz tlumaczyc twoje post 'mowia same za siebie' ;)

Gość cxx
żadna zawiść - gdybym chciała mogłabym mieć dziecko bo jestem zdrowa ale nie chcę ;) i to jest forum każdy może się wypowiadać bezdzietni również :):)

ale jakie argumenty? o co ci chodzi? to akurat żartem było ciasny umyśle! jak tu wchodzą takie, żeby powyzywać to albo jakieś zawistne frustratki albo szukające dla zabawy kłótni nudzące się trolle internetowe! inaczej nie rozumiem czemu bezdzietne przychodzą tutaj obrażać matki! niech sobie ciumkają, co wam do tego? żal dupę ściska- czyżby?

ja tez nie rozumiem tego ze komus sie nie podoba lub krytykuje posiadanie dzieci piszac to na forum o dzieciach :/ jesli tobie macierzynstwo nei odpowiada to siedz na www.bezdzieci.pl i ok to logiczne ze na dziale o dzieicach beda tematy o dzieciach a na dziale np sluby o slubach i weselach, jesli np jestem przeciwniczka slubu i wesela to po co mam wchodzic na taki dzial i wyzywac tych co tam pisza jakie to sa idiotki i jaka to durna instytucja malzenstwo i w ogole.. mnie tez irytuja tematy o staraniach, imionach i te wszystkie okreslenia fasolka, przytulanko, dzidzia itd.. ale to walka z wiatrakami przynajmniej na kafe... chociaz uwazam ze o sposob wyrazania sie w danym temacie warto walczyc, ale to przynajmniej dotyczy tego dzialu :)

cxx, a wiesz co to jest dyskusja ogólna? tam jest twoje miejsce! tutaj jest temat: ciąża,macierzyństwo,wychowanie dzieci! masz coś z tym wspólnego? nie sądzę, bo nie masz i nie chcesz dzieci, więc gnaj stąd, już mówiłem!

Gość aaabcia
tak tylko po co? skoro nie chcesz miec dzieci to dlaczego wchodzisz na forum o macierzynstwie? z ciekawosci pytam, oczywiscie ze kazdy moze pisac na tym forum co chce, tylko po co ci ta marna prowokacja, lubisz sie wykłócac, dumna jestes z tego ze postanowilam nie miec dzieci, no fajnie, tylko co to ma innych obchodzic, w szczególnosci wlasnie mamuski na tym forum? chcesz im troche poublizac? dziwne to..

myszsza, no dokładnie, już pisałem: to tzw trolle internetowe, które szukają zaczepki lub bezpłodne frustratki wyładowują się na matkach no bo po co tu wchodzą? wiadomo, że znajdą tu temat o kupie bejbika i fasolce w brzusiu:) swoją drogą nie używamy z żoną takich słów, ale nie krytykujemy innych!

abcia, nie mają co robić w życiu to wchodzą, żeby się wykłócić o swoje racje! ale ja mam np. to w dupie, że ona nie chce "różowego bachorka" tak samo jak mam to w dupie, że ktoś mówi rozpakowanie i ciężarówka:o

Gość gracja nie dziś prowokacja
:) sama kiedys tak mowilam 'ja i dzieci onie nie! to nie dla mnie!' mialam wtedy kilkanascie lat :) i co? teraz spodziewam sie drugiego!!! takie gadanie typu nie bede miala nigdy dzieci jakos nie do konca mnie przekonuje ;)

Gość aaabcia
:D

Gość kwiatów cierń
do wszystkich mamciów i tatków : śmiem napisać, że rozbawiły mnie wasze tezy na temat bezdzietnych z wyboru, naprawdę śmiech albo raczej żałość:O a osoba pisząca pod nickiem "mózgojeby" ma chyba zaburzenia emocjonalne - i wy ludzie uważacie się za poważnych?? taki przykład sobą reprezentujecie? JA SIĘ PYTAM w czym bezdzietny z wyboru jest gorszy? taki nie ma prawa wyrażać swego zdania nigdzie bo wszędzie zostanie zmieszany z błotem? Czy wy uważacie, że lepiej wiecie od takich ? pisząc o jakimś skrzywdzeniu psychicznym w dzieciństwie, zazdrością o brzuch to po prostu ręce opadają. Znam naprawdę wiele osób, które nie chcą mieć dzieci i nie jest to jakiś margines społeczny czy coś. Wręcz przeciwnie. Normalni ludzie mający pewne zasady, wartości, ale co wy możecie o tym wiedzieć skoro tylko krytykujecie a raczej chamsko obrażacie. Cokolwiek się do was nie napisze to i tak źle, bezdzietnych najlepiej spalilibyście w piecach krematoryjnych - bo takowa osoba wg was nie ma po co życ i tylko "przeszkadza" na świecie :O ludzie przestańcie przejawiać ciemnogrodu i szacunek miejcie do innych

10:52 [zgłoś do usunięcia] to nie wchodźcie tu mózgojeby współczuje dziecku takiego "ojca" :O co myślisz, że jak obrażać będziesz to jesteś kimś? hahahaha dobre

Gość a ja napisz tak...
wole bezdzietnych niz tych co ZA WSZELKA CENE zapladniaja sie nawet sperma dawcy, lub ze strzykawki aby tylko miec dziecko ;/

Gość efedrynka**
10:44 [zgłoś do usunięcia] to nie wchodźcie tu mózgojeby obrażające mamuśki to zapewne: bezpłodne frustratki, które zieją nienawiścią na widok brzucha fanatyczne lesby! albo świętoj**liwe zakonnice hahahaha! spie**alać z tego forum ciećwierze jak wam się nie podoba! ja mam dziecko z żoną,z którą staraliśmy się 3lata i jesteśmy mega szczęśliwi! ch*j was to obchodzi, że tu matki o kupkach i zupkach gadają kretynki! hahahaha :D może jakiś preparat na uspokojenie przydałby ci się?:D haha jaka bezpłodna frustratka- zdrowa jak byczek jestem, nie wieję nienawiścią na widok brzucha bo dziecka nie chcę mieć I NIE MUSZĘ MIEĆ, nikt nie musi przecież ;) fanatyczne lesby ?:D bardziej się nie uśmiałam :D jestem w szczęśliwym związku małżeńskim dodam HETERO - nie żadnym lesbijskim :D albo świętoj**liwe zakonnice - facet radzę ci wypić coś na uspokojenie albo masz zwyczajnie kompleks małego ale to nikogo już nie obchodzi

Gość kwiatów cierń
Heh, no tak polska mentalność - ja też nie atakowałam nikogo póki nie zaczęto atakować mnie tylko dlatego, że nie mam zamiaru mieć dzieci :O bo dziecko "powinno być i tyle" :O a jedna z najdziwniejszych odpowiedzi to niby jakiś "obowiązek w małżeństwie to posiadanie dzieci" :O brak słów :O ale niektórym naprawdę nie wbije się do głowy, że ie tylko kobiety ale i również mężczyźni mogą nie chcieć mieć dzieci - o kobiecie napiszecie, że jest egoistką a o facecie co ?? jaki egoizm ludzie ?? w czym wy widzicie egoizm? to, że ktoś żyje sobie szczęśliwie we dwoje nie może być szanowany, traktowany tylko od razu jak tu wyzywany ? ja wiem, że takich tematów było już miliony i nie dziwię się, że tak każdy z tej PL emigruje. Jak widzi się na co dzień tą "tolerancyjność" to ja podziękuję - wolałabym mieszkać gdzieś na bezludnej wyspie niż wśród takich "życzliwych" :O

Gość kwiatów cierń
10:43 [zgłoś do usunięcia] aaabcia ja sie zawsze zastanawiam co rodzicie zrobili tym biednym ludziom ktorzy tak sie zarzekaja ze nie chca i nie bedą mieli dzieci...? współczuje z calego serca... bo ta cala zólc ktora tu wylewasz cxx na kobiety ktore sa matkami swiadczy zapewne o nienawisci do wlasnej matki! przykro mi to też jest numer jeden :O skąd ty takie bzdury wytrzasnęłaś o jakiejś nienawiści do matek ?:O gdzieś na kafe ci to ktoś powiedział ? norma...

Ale się mamuśki obruszyły.... Więcej samokrytycyzmu...:) A propos sraczek to też mnie drażnią...

Gość dertmasda
Ale przeciez nie chodzi o to aby na forum "ciaza, porod, macierzynstwo i wychowanie dzieci" nie pisac na temat macierzynstwa i problemow z nim zwiazanych. Chodzi raczej o dobor tematow, sposob wyrazania sie matek :O (jest w wiekszosci zenujacy) I nie, nie zazdroszcze ciazy, dzieci itd. Jestem szczesliwa matka, zona a kafe czytam raczej jako odskocznie od dnia codziennego. Naprawde nie przyjelabym porad od matek wyrazajacych sie wulgarnie i chamsko - coz one biedne moga soba reprezentowac? ;-)

Gość kwiatów cierń
dertmasda zgadzam się. Człowiek chce żyć normalnie ale nie da się :O nie uogólniam oczywiście, znam wiele super mam, laski na luzie, bez wulgaryzmu, nie zapatrzone 24 na dobę w swoje pociechy tylko dbające o otoczenie również oraz bez chamstwa i żenady wypowiadające się na temat BZW, ale tak tu niczego dobrego człowiek nie usłyszy. One są tylko dobre na tych swoich topikach i uznają tylko to co jest po ich myśli a wszystko inne jest " a fe, idź stąd spieprzaj stąd" przepraszam za wulgaryzmy ale wypowiedzi co niektórych "mam i tat" z tego topika powala na nogi :O jak oni chcą dziecko wychować? oto jest pytanie

Gość kwiatów cierń
oczywiście że jest żenujący poziom wypowiedzi, ja zrozumiałabym gdyby to pisały smarki w podst czy gimie bo wiadomo z tego można wyrosnąć ale osoba będąca matką używająca takich tekstów wobec innych ? :O chyba pomyliły dorosłość dowodową z dorosłością emocjonalną bo takie teksty z wulgaryzmami o dorosłości raczej nie świadczą