Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka1232

Ostatnio boje sie gadac z ludzmi na tematy polityczne

Polecane posty

Gość autorka1232

Ostatnimy czasy kiedy Polska, zamiast znów sie zdjednoczyć, podzieliła się jeszcze bardziej niż było to przed tragedia w Smoleńsku.Unikam rozmow o polityce.Dlaczego?To jak w piosence Nosowskiej"Zbyt lewa dla prawych, zbyt prawa dla lewych,zbyt PISowska dla POwych,zbyt Powa dla Pisowych....zgadnij gdzie to mam no gdzie"?:)_:) Ludzie w Polsce sa skrajni swiatopogladowo,ja jestem typem czlowieka oświeconego, ktory na wszelkie prądy jest otwarty,nie zamykam sie na ludzi i inne poglady niz moje.Czasem za to mi sie dostaje zarówno, od lewych jak i od prawicowych.Jedni mnie rugaja ze mam zbyt prawicowe poglady, a inni, ze zbyt lewicowe.No, a ja po prostu nie jestem pod wpływem zadnych mediow,zadnego radia, zadnego ksiedza, zadnego polityka, ma swoje własne poglady:)No i za to mi sie najwiecej dostaje.Tylko Polacy sa tacy skrajni w pogladach, jak byłam zagranica to zobaczyłam, ze tam ludzie sie tak nie nienawidza za swoje poglady, bo nie sa one az tak zaciekle skrajne i nie sa tak pełni nienawisci dla swoich przeciwnkow politycznych jak polacy.My polacy musimy miec jakiegos wroga, zeby miec motywacje do działania.Głupie to

Gość autorka1232
nikt

Gość autorka1232
Nie ogladam ani TVNu ani nie słucham Radia Maryja nie zagłosuje ani na Kaczynskiego, ani na Tuska. Czasem mam wrazenie, ze Ci co słuchaja Radia Maryjaa, to mysla, ze dzieki temu, ze słuchaja tego Radia, zostana im odpuszczone wszystkie grzechy

Gość ja powiem tak .....
a to Ty nie wiedziałaś że jak chcesz rozpieprzyć jakieś spotkanie towarzyskie to wystarczy poruszyć temat polityki albo religii i na bank masz awanturę na cztery fajerki :D mało kto w Polsce potrafi być tolerancyjny i otwarty na poglądy innych ludzi czy nacji każdy za wszelką cenę chce udowodnić że racja leży po jego stronie ja i owszem biorę udział nieraz w tego typu dyskusjach ale zawsze byłam i jestem otwarta na poglądy innych i co najważniejsze potrafię to szanować ale ilu jest takich jak ja ?

Gość uhuopl
madrze prawisz, ale tutaj nikt cie nie poprze tutaj sa głupki

Gość autorka12312
o ja powiem tak jestesmy dwie;)a moze ktos jeszcze jest?

Gość autor1234
polacy są okropnie nie tolerancyjni:)