Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poker facee

BRZYDOTA zapraszam...

Polecane posty

Gość poker facee

zapraszam wszystkich którzy nie grzeszą urodą. Ja już mam z tego powodu depresje. Nie wiem co to za uczucie usłyszeć "ładnie wyglądasz" Od kąd pamiętam zawsze ten sam problem wyśmiewanie się wstyd to uczucia które mi towarzyszą na codzień. Nigdy nie miałam żadnego chłopaka jestem bardzo samotna . Zawsze byłam przedmiotem drwin. Jestem po maturze studiuje i nie mogę znaleźć żadnej pracy .. żadnej:(

Gość eee tammmmm
to zadbaj o siebie! można być brzydką i ładnie wyglądać.

Gość poker facee
Tak ci się wydaje myślisz że nie próbowałam ładna bluzeczka makijaż?

Gość eee tammmmm
...fajna fryzura, uśmiech i już ładnie wygladasz:)

Gość eee tammmmm
ja Ci to mówię:)

Gość heh23345
Nie przejmuj się! Tez studiuję, ciagle szukam pracy i tez nikogo nie miałam. Nic nie zrobisz: taki już świat. Każdy teraz patrzy na ten zasrany wygląd. Olać ich. Pokochaj siebie taką jaką jesteś . Pokochaj własne towarzystwo. Uśmiechaj się często z byle powodu. Ja tam SRAM na ludzi i jest mi z tym dobrze. :D Zamierzam po studiach wyjechać na stałe z tego głupiego kraju. :D Pozdrawiam i główka do góry!

I wiążesz brak pracy z kiepską aparycją? Każdy ma w sobie coś pięknego. Poza tym brzydota jest pojęciem subiektywnym. Ktoś, kto nie podoba się w żadnyn stopniu mi, może być ideałem piękna dla innej osoby. Znam takie przypadki.

Gość zaskoczony pan pyta
czy ta dziewczyna jest brzydka?? na forum erotyki pare lasek obrażało jej wygląd,a jak dla mnie jest bardzo ładna,taka naturalna nie ma nrzydkich dziewczyn,są tylko ludzie ktorzy myslą że są najpiękniejsi na świece pozrawiam wszystkie dziewczyny i kobiety które nie akceptuja swojego wyglądu i głowa do góry panie! :)

Gość zaskoczony pan pyta
Inny_świat-ale Ty jesteś piękną,masz piękny uśmiech :)

A dziękuję, miło to słyszeć. Również,tak jak autorka, nie jestem w pełni zadowolona ze swojego wyglądu, ale nie szczególnie się tym przejmuję - ludzie powinni się cenić za to, jakimi są, a nie za to, jak wyglądają. :)

Gość zaskoczony pan pyta
zgadzam się z Tobą,ale niestety tak nie jest a szkoda ;( chociaż to nie jest reguła bo jestem pewny że są jeszcze ludzie dla ktorych wygląd to nie wszystko,i szczerze mówiąc ja nie przywiązuje do niego uwagi :) ale czemu Ty sie sobie nie podobasz to nie rozumie :) żeby sie tak wszystkie kobiety na co dzień uśmiechały...ahh świat byłby piękniejszy

Tak w ogóle przypomniałeś mi, że miałam zmienić zdjęcie na mniej "rozpoznawalne". ;)

Gość zaskoczony pan pyta
a czemu? a no w sumie to rozumie Cię :) tak żeby jak jakiś znajomy czy cos był na forum to przecież nie musi wiedziec że to Ty piszesz i wogóle :)

Zaskoczony Pan - nie wiesz jak to jest z kobietami? Ja nie znam absolutnie żadnej zadowolonej ze swojego wyglądu, zawsze coś jest nie tak, coś przydałoby się poprawić. Ale przecież nie w tym rzecz. :)

Gość zaskoczony pan pyta
ale nie zawsze są to jakieś wielkie 'poprawki' czasem to drobnostki :) no i gdybyś wiesz...miała wielkie odstające uszy,wielki jak ziemniak nos,zeza czy coś... :P ale ty jestś bardziej niż całkiem całkiem! Tej dziewczynie powiedzieli że ma małe piersi,a mnie sie wydaje że lepsze to niz posiadanie wielkich plastikowych balonow,tylko po to żeby zadowolić npo facetów,mimo że w przyszłości na takiej kobiecie to sie odbije...

Gość poker facee
Tak . Ostatnio sprawdzałam przedstawiciel handlowy...MIŁA APARYCJA Oczywiście mi podziękowano Kelnerka ? Szkoda słów Pracownica w sklepie odzieżowym np w jakiejś galerii? moge pomarzyć teraz nie mierzę zbyt wysoko bo jestem tylko po maturze ale nikt Dosłownie nikt mi nie powie że wygląd się nie liczy za wygląd można teraz zrobić wszystko wiem po swoich ładnych koleżankach że robią na dobrych stanowiskach po znajomościach Ja normalnie płaczę płaczę już z tej brzydoty dlaczego bóg mnie tak oszpecił za co ciągle mam pod górę w każdej sferze życia w każdej !

Gość poker facee
Dziewczyno ty jesteś śliczna ja pierniczę jeszcze bardziej wpędziłaś w mnie w kompleksy uwierz że oddałabym wszystko żeby wyglądać jak Ty.. Ale nie chce wiele chciałabym mieć normalną kobiecą buzię

Ale temat nie dotyczy mnie, więc dlaczego rozmawiamy o mojej osobie? Porozmawiajmy lepiej o autorce. :)

Nie sądzę, żebyś była na tyle nieatrakcyjna, na ile się uważasz, aczkolwiek cięzko mi coś powiedzieć nie widząc Cię. Jakbyś pokazała fotkę możnaby coś doradzić - odnośnie np. włosów czy makijażu.

Gość szpetnejaury
tez jestem brzydka i codziennie ryczec mi sie chce nawet jak mam się ubrać. ile się muszę nakombinować zeby się ubrać. bo mowi się eksponowac zalety przykrrywać wady. ale ja jestem jedna wielka wada. jedynie wór i tyle. nie mam czego eksponować. chyba ze uszy. heh. zycie jest podle.

Gość zaskoczony pan pyta
znajdziewsz sobie prace...:) nie płacz,nie martw się Tacy ludzie nie wiedzą co tracą :) może to głupi przyklad ale patrz np na taki serial 'brzydula' Ula była brzydka i wogole a jak pracowała? 100 razy wydajniej chociażby od tej całej wiolki,bo ta tylko zakupy,malowanie,faceci,i nic więcej To tylko głupi serial ale dobrze pokazuje takie postawy :) bedzie dobrze :)

Gość poker facee
Ja się wogóle nie fotografuje nie cierpie zdjęć odkąd sięgam pamięcią Jest naprawdę źle

A ja nie oglądam seriali, i akurat nie za bardzo wiem o czym mowa. :) Głowa do góry, życie jest za krótkie aby się przejmować niedoskonałościami. Na pewno jesteś bardzo wartościową i wrażliwą osobą. A takich ludzi się ceni..

Gość zaskoczony pan pyta
poker facee-a ile masz lat jak można wiedzieć?

Gość gizelda&^%
za mną do dzisiaj oglądają się na ulicy i obrażają wyzwiskami typu:paszczur,pasztet,maszkara. mam wielki nochal,nieregularne rysy twarzy i ślady po trądziku. I co?Tez mam dość... :(

Gość poker facee
Hehe porady makijażowe wolne żarty naprawdę..możecie mi najwyżej polecić speca chirurgi plastycznej.. Ula była brzydka bo ją tak wykreowali a miała normalny nos usta i oczy a ja naprawdę próbowałam makijaży uwierzcie mi ze piszę tu w akcie desperacji bo ja już nie wiem co robić Chciałabym przemiany chciałabym zobaczyć co to znaczy być ładną dziewczyną zadowoloną z siebie i realizującą swoje plany Na mnie nie spojrzał nigdy żaden chłopak rozumiecie? Rozumiecie że nigdy nie byłam zakochana zawsze twierdziłam nie to nie dla mnie mężczyzni od kąd pamietam ze mnie szydzili naprawde nie miłe słowa pod swoim adresem słyszałam ile ja już łez wylałam ale to nic nie zmienia

Ale przecież istnieje coś jeszcze oprócz wyglądu. Ludzie są czasem straszni - pod względem krytykowania. I to z reguły robią to osoby, które sobą niewiele reprezentują..