Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorita111111

co byscie zrobili??? konflikt...

Polecane posty

Gość seniorita111111

moj maz i moja siostra sie nie cierpia doszlo juz nawet kilka razy do ostrej wymiany zdan.... jak sa w jedym pokoju to az czus taka nie przyjemna atmosfere..... strasznie mnie to wnerwia i niewiem co mam robic. a wy co byscie zrobili???

Gość dieta MŻ
polej im wódke

Gość liliiii
mozesz z czasem sami sie dogadaja...

Gość seniorita111111
to i by i tak nic nie dalo moj maz ma zakaz picia ode mnie.... zawsze staralam sie utzrymywac w rodzinie cieple stosunki a tu teraz takie rzeczy sie dzieja kurde ja im nie kaze sie uwielbiac ale chociaz tolerowac:( moj maz to jeszcze jeszcze ale moja siostra az mnie normalnie wkur.....

Gość seniorita111111
no ale czasem sa takie dni np swieta czy cos to siedzimy przy stole itd.

Gość seniorita111111
jestem osoba rodzinna i bardzo mi to przeszkadza moj maz juz dawno sie uspokoil nawet przeprosil moja siostre a ona moze nie mowi tego tak wprost ale zachowuje sie tak.... niewiem jak to opisac

Gość faktycznie to jest problem
jak chce sie z rodzinka cieple stosunki zachowac;)spotykaj sie z siostra poza domem

Gość seniorita111111
wlasnie o to chodzi ze jak ona sie tak chamsko zachowuje to ja stoje w obronie swojego chlopa.... i mam troche do niej o to preten sje

Gość ja powiem tak .....
a rozmawiałaś z siostrą na ten temat tak szczerze od serca co tak na prawdę jest przyczyną jej zachowania ? może jest coś lub było miedzy nimi o czym nie wiesz ? tak samo maż powinien Ci wytłumaczyć swoją niechęć co jest tego przyczyną ? konkretne argumenty czemu tak i co jest nie halo