Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiziak150

Czy to normalne, że w 20 tc jestem aż tak zmęczona???

Polecane posty

Gość fiziak150

To moja druga ciąża i jedynym dotychczas objawem jest zmęczenie. Pierwszy trymestr minął, a ja nadal jestem tak zmęczona, że muszę spać w dzień. Nie wiem co się dzieje:( Wyniki krwi mam w normie, poza Feminatalem biorę dodatkowo Aspargin od dwóch tygodni, ale zmęczenie nie jest ani trochę mniejsze:( Nie wiem czego może mi brakować? Czy to normalne? W pierwszej ciąży wyglądało to zupełnie inaczej i w drugim trymestrze czułam się bardzo dobrze...

Gość fiziak150
Też tak myślałam, ale robiłam badanie krwi i hemoglobinę mam 12,7 i wszystkie pozostałe wyniki są w normie. Zupełnie nie rozumiem co jest grane?:( Może jakieś bardziej szczegółowe badania powinnam zrobić?

Gość lakaida
Mnie też się chciało spać. Minęło dopiero pod koniec 2 tremstru. Może to jest normalne, skoro krew masz dobra i nie masz anemii, ja też anemii nie miałam.

Gość fiziak150
Heh czyli jednak to normalne jeśli nie jestem jedyna:( Ale to tak utrudnia życie i funkcjonowanie:O Myślałam, że można jakoś temu zaradzić;)

Gość fiziak150
Czy któraś z Was pomimo, że miała prawidłowy poziom hemoglobiny miała niedobór żelaza? Coś takiego wyczytałam w necie...

Gość OJOJOOJJJJJ
każda ciąża jest inna i widać tak masz - ja jestem w 15 tc i narazie dolegliwości ciążowe nie mijają wcale i dalej jestem zmęczona popołudniami strasznie - taki urok tej ciąży