Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banka manka

Chcę dzieciątko,ale boję się o figurę ..

Polecane posty

Gość jghf
moja córka ma 9 miesięcy. Jestem szczuplejsza niż przed ciązą. Nie mam ani jednego rozstępu, mam płaski brzuch. Włosy wypadały mi jakiś czas, ale teraz już jest ok:) Ciąża to indywidualna sprawa- jedne kobiety wyglądają w niej kwitnąco i bez problemu dochodzą po porodzie do siebie, inne trochę gorzej. Odpowiedz sobie co jest dla Ciebie priorytetem.

Gość tak taaakkk
musisz pomyslec co jest dla ciebie najwazniejsze

Gość mamuskia juleczki
a ja jestem szczuplejsza niz przed ciaza nawet bym nie przypuszczała brzuch mam płaski super!!!!

Gość to ze wiekszosc z Was tutaj
swietnie przeszla okres ciazy i karnmienia, nie znaczy ze kazda kobieta ma takie szczescie... Autorka nie ma bezpodstawnych obaw. Bo nie tylko wyglad sie sypie przez urodzenie dzieci ale czesto i zdrowie. I to, ze ona o tym mysli nie znaczy, ze nie jest dojrzala, ze nie dorosla... Swiadczy o tym, ze nie zaslepia ja wizja dziecka, ze wazny jest dla niej tez maz i ich przyszle pozycie... Krotas tu pani napisala, ze nie liczylo sie czy bedzie wazyc 100kg, czy 200kg... No coz. A dla niektorych sie to liczy. Dla mnie na pewno. Zreszta akurat waga jest najmniej istotna... Z Zadne kremy i odzywianie sie nie zapobiegna rozstepom, jesli ma sie do nich sklonnosci. A widzialam tak poprzecinane brzuchy rozstepami, ze az mnie na obrzydzenie bralo. Nigdy nie chchailabym tak skonczyc, wspolczulam tym kobietom :(

Gość bo sie zapewne
nie przejmowaly..myslaly sobie co tam ja rozstepow miec nie bede,albo ze kremy za drogie. Ja mam sklonnosci do rozstepow (w wieku dorastania szybko rosly mi piersi i sa cale pokryte rozstepami) jednak bedac w ciazy kupilam dosc drogie kremy przeciw rozstepom i jakos na brzuchu nie mam ani jednego.. A co do pierwszej mysli jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy to byla to mysl czy wszystko ok z dzieckiem i oby bylo zdrowe. Zawsze mowilam,ze o figure bede sie martwic po ciazy.. Zostalo mi jeszcze pare kg do zrzucenia,ale robi sie coraz cieplej,coraz wiecej ladnej pogody,wiec calymi dniami bede spacerowac z dzieckiem i jakos to pojdzie. A tez nie moglam narzekac na brak zainteresowania ze strony mezczyzn i troche brakuje mi mojej figurki,ale nie to jest najwazniejsze.Troszke wysilku,dieta i figura wroci.

Gość figura to tak
ale skora to juz nie... Poza tym to, ze ktos dostal mnostwa rozstepow w opkresie dojrzewania tez nie znaczy ze dostanie je na brzuchu w czasie ciazy. Ale kremy nie maja nic do tego ;)