Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synthia megalomanka

Wy też tak macie w kinie?

Polecane posty

Gość synthia megalomanka

Przeczytajcie całe proszę. Jak jesteście na jakimś fajnym filmie i oglądacie na dużym ekranie wspaniałą scenografię i aktorów to zżywacie się z nimi, chce tam być, grać razem z nimi, brać udział w walce itp? Albo być na miejscu jakieś kobiety całującej się z głównym bohaterem? Bo ja tam mam zawsze, jak tylko film mi się podoba, i potem jak wychodzę z kin to nie mogę się ogarnąć, jestem przybita szarym światkiem i mam ochotę wyjechać z kraju, chciałabym poznać tych aktorów bo tak wspaniale zagrali. Np jak byłam kiedyś w kinie na Troi to po seansie i w trakcie marzyłam żeby żyć w tamtym świecie, mimo iż były to trudne czasy to nie sądzicie że i tak było lepiej? Ludzie nie znali telefonów i komputerów i innych bajerów a potrafili czuć się szczęśliwi- TAKI PROSTY,PIĘKNY ŚWIAT. (oczywiście poza wojnami)

Gość czasem tak,a czasem nie.ja nie
chodze do kina bo je u nas zlikwidowali.synthia megalomanka.Przeczytajcie całe proszę.Jak jesteście na jakimś fajnym filmie i oglądacie na dużym ekranie wspaniałą scenografię i aktorów to zżywacie się z nimi,chce tam być,grać razem z nimi,brać udział w walce itp?Albo być na miejscu jakieś kobiety całującej się z głównym bohaterem?Bo ja tam mam zawsze,jak tylko film mi się podoba,i potem jak wychodzę z kin to nie mogę się ogarnąć,jestem przybita szarym światkiem i mam ochotę wyjechać z kraju,chciałabym poznać tych aktorów bo tak wspaniale zagrali.Np jak byłam kiedyś w kinie na Troi,to po seansie i w trakcie marzyłam żeby żyć w tamtym świecie,mimo iż były to trudne czasy,to nie sądzicie że i tak było lepiej?Ludzie nie znali telefonów i komputerów i innych bajerów a potrafili czuć się szczęśliwi-TAKI PROSTY,PIĘKNYŚWIAT.(oczywiście poza wojnami)

Gość nie mam tak bo
zawsze mam poczucie realności, film - to tylko obrazy. Poza tym moje życie jest o wiele ciekawsze od tego na ekranie,BO MOJE!!!