Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek - 25

dziewice a doświadczeni faceci

Polecane posty

Gość motylek - 25

temat dziewictwa poruszany był bardzo często...ale dlaczego doświadczeni faceci (oczywiście nie wszyscy) wręcz boją się dziewic ? tak, tak jestem dziewnicą, mam 25 lat ... jakiś czas temu poznałam chłopaka, na którym mi zależało, nie był jednak "moim księciem" ale chciałam z nim być i "pozbyć" się (jak się później okazało) tej wady.. Zanim się dowiedział ze będzie moim pierwszym było super, starał się itd. potem wszystko się pozmieniało. Dodam że nie zachowywałam się jak cnotka ;)choć mając świadomość co teraz się dzieje pewnie za taką mnie uważał :/ Na drugi dzień jak sie dowiedział że będzie moim pierwszym przestał się odzywać ...ach Ci faceci... Jestem normalną, zadbaną dziewczyną i świadomość że większość osób jest już sparowana, a wolni faceci wolą zdecydowanie doświadczone dziewczyny powoduje u mnie bezsenność

Gość cristian84
nie no, nieodpowiedzialny frajer Ci sie trafił ot co. może to i lepiej że spitolił skoro bał sie odpowiedzialności pozbawienia Cie wianka to pomyśl co by było gdybyście np. wpadli? wiec ciesz sie że wyszło jak wyszło. swoją drogą ja bym takiej perełki jak Ty nie zaprzepaścił w taki sposób dziecinny, mimo iż sam obecnie nie należe do świętych to jednak dla odpowiedniej, szanującej sie kobiety jestem w stanie sie nawrócić ;-)

Gość jest to danse macabre
pewnie myslal, ze po tym jak go rozdziewiczych uwiazesz do na smyczy i juz nie puscisz, bo trzymalas blonke tylko dla "tego jedynego". koles po prostu sie wystraszyl :D

Gość motylek - 25
chyba jesteś wyjątkiem :)

jeżeli kobieta 25 lat jest dziewicą i facet się o tym dowie przed to jest zaskoczony tym faktem bo nie chce kobiety jest oziębłej seksualnie bo doświadczony facet chce przeżywać wspólnie orgazm Mieć kobietę która dąży do zaspokojenia się a nie czekania na niewiadomo co i obserwowania go co on też będzie robił

Gość cristian84
motylku --> nie jestem wyjątkiem a odpowiedzialnym facetem, sporo jest jeszcze takich. jednak jestem na mocnym zaktęcie uczuciowym i stałem sie zwykłym hedonistą dla którego tylko seks sie liczy, wplątuje sie w przeróżne romanse, jestem przyczyną zdrad babeczek co mają mężów, narzeczonych. kiedyś taki nie byłem ale życie dało po dupie i stwierdziłem że nie będe sobie żałować...

Gość motylek - 25
hm.. "trzymałam" do tego jedynego jak byłam młodsza, ale moje życie sie skomplikowało i stało sie tak że w moim wieku jeszcze tego nie robiłam.. nie był moim księciem (jak już napisałam) i dawno już z tego wyrosłam, chciałam jednak poczuć w końcu mężczyznę.. nie chciałam go zaprowadzić przed ołtarz i on o tym wiedział..

Gość motylek - 25
oziębła ? nie spałam obok niego na wznak, wręcz przeciwnie były pieszczoty itd. Jemu nie zależało na jednorazowym seksie, sam dążył do związku.

Gość moonka2
Motylku, moim zdaniem nie powinnas wyjawiac tego "sekretu" partnerowi, z ktorym chcesz isc do lozka. W sumie po co o tym informowac?? Aby zaczal sie zastanawiac, a dlaczego tak pozno, czy z nia cos nie tak itp.??

Gość motylek - 25
Zastanawiałam się nad tym, czy mu powiedzieć, ale chciałam być szczera. On jako doświadczony pewnie by się domyślił. Mimo że do niczego nie doszło czuję się w jakiś sposób "wykorzystana", jeśli można tak powiedzieć. Nie widziałam się z nim od tamtego czasu, ale wiem że będzie mi głupio spojrzeć mu w oczy jak go zobaczę.. No cóż drugi raz takiego błędu nie popełnię

Gość cristian84
facet brak doświadczenia może zakamuflować, kobieta już mniej trochę. wiec w sumie dobrze że powiedziałaś jak sprawy stoją. jednak i tak uważam że okazał sie pół-facetem i to on nie stanął na wysokości zadania. a Ty sie nie martw, jeszcze znajdziesz fajnego, odpowiedzialnego gościa z którym będziesz odlatywać z rozkoszy w łóżku.

Gość cristian84
facet brak doświadczenia może zakamuflować, kobieta już mniej trochę. wiec w sumie dobrze że powiedziałaś jak sprawy stoją. jednak i tak uważam że okazał sie pół-facetem i to on nie stanął na wysokości zadania. a Ty sie nie martw, jeszcze znajdziesz fajnego, odpowiedzialnego gościa z którym będziesz odlatywać z rozkoszy w łóżku.

Gość cristian84

Gość cristian84
oho, zdublowane posty, chyba serwery strzeliły w kosmos na chwile...

Gość Samotna jak wiatr
jestem praktycznie w tej samej sytuacji.prawie 26 lat,też dziewica.raczej nie z braku okazji.boje się,że kiedyś jesli kogoś spotkam i on się dowie to ucieknie:(

dzięki cristian84 już się nie mogą doczekać tych łóżkowych rozkoszy ;) samotna jak wiatr - rzeczywiście samo poinformowanie partnera że jest się dziewicą nie jest łatwą sprawą, a taka sytuacja którą opisałam na pewno tego nie ułatwia

Gość cristian84
dziewczyny, prawda taka że celujecie w nieodpowiednich facetów chyba, mało odpowiedzialnych co lubią tylko zabawe, taki od dziewicy będzie uciekał niestety bo będzie chciał doświadczoną do ostrego bzykanka. normalny facet co szanuje dziewczyny stanie na wysokości zadania i wprowadznie w swiat seksu dorosłej dziewicy nie będzie dla niego żadnym problemem. mi niestety potrafiały sie takie przypadki że potraciłem wiare w kobiety. w ich dobroć i uczciwość :O dlatego sam stałem sie nielepszy...

ten "mój" chłopak chciał stworzyć związek, nie zależało mu " na ostrym bzykanku" , chociaż przypuszczam, że pewnie by skorzystał z takiej sytuacji Ty trafiłeś na nieodpowiednia kobietę my na nieodpowiednich mężczyzn. Niestety wokół mnie wszyscy są zajęci, grono znajomych zamiast się powiększać kurczy się, każdy zajęty swoimi obowiązkami.

Gość cristian84
ja generalnie miałem tak iz miałem udany prawie czteroletni związek, gdzie był odpałowy seks, eksperymenty, seks w nietypowych miejscach, no i dogadywaliśmy sie świetnie, wogóle plany na przyszłość ale sie pogubiliśmy i musieliśmy sie rozstać, były próby powrotu ale ona już kogoś nowego sobie znalazła a mnie okłamywała że jest sama i czeka na mnie. potem faktycznie była sama i próbowała wrócić ale TO kłamstwo mnie zbyt zabolało i stwierdziłem że to definitywny koniec. potem spotykałem sie z jedną laską co była zarąbista z wyglądu i zdawało sie że i w głowie ma poukładane tylko jak na dziewczyne za dużo paplała o seksie, postanowiłem ją sprawdzić (doświadczenia z byłą mnie mocno uczuliły na jakiekolwiek dziwne rzeczy) i z lewego numeru komórkowego zacząłem jej słać sms z propozycją seks-spotkania i co? ochoczo przystała na taki układ pisząc że od roku seksu nie uprawiała i ma ostre ciśnienie, no kuźwa co za hipokryzja a tak to porządną przede mną zgrywała. jakoś w między czasie mój najlepszy kumpel rozstał sie z panną bo mu rogi robiła z kumplem z pracy. po tych jazdach stwierdziłem że skoro tak to wygląda to i ja sobie nie będe żałował. i od tamtej pory jest grubo jeśli chodzi o ten temat, np. ostatnio sąsiadka podwoziła mne wieczorem samochodem do domu, od słowa do słowa skończyło sie na szybkim lodziku, sąsiadka ma męża ale zwisało mi akurat to. szczerze w głębi duszy nadal wierze że znajdę swą divę, swój ideał ale kożystam z życia ile wlezie bo czuje że mi ono ucieka...

Gość Samotny wiatr
ehh,załamka.ale w zasadzie to bedzie sprawdzian dla faceta.jeśli kiedyś jakis ucieknie bo jestem dziewica tzn.że nie myślał o mnie poważnie i jest tchórz i tyle.a z takim nie chce być.faeci to świinie

Gość Drągal234
Samotny wiatr...to sensowne co napisałaś. Trafiłyście na półgłówków i uogólniacie na wszystkich. Raczej tamten facet który uciekł powinien się wstydzić spojrzeć ci w twarz a nie ty. Głowa do góry...na pewno nic nie straciłaś a uchronił cię przypadek przed schrzanionym pierwszym razem. Dla mężczyzny świadomośc tego że dojdzie do zbliżenia z dziewicą jest chyba najwiekszym afrodyzjakiem.Wie,że będzie mógł prowadzić grę erotyczną tak jak chce,nie ma ona nawyków i upodobań nabytych z innymi,jest jak kawałek wosku który się topi i może być kształtowany według gustów partnera. Poza tym świadomość tego,że ona wybrała mnie też znaczy b. wiele dla mężczyzny...w odróżnieniu od jebaki. Powodzenia ci życzę i sądzę,że wybierzesz dobrze.

Gość lysek z pokladu
RUSZYŁA POLSKA DARMOWA STRONA EROTYCZNA, POLECAM www.sexstyl.vum.pl

Gość jikhiogol
durnych facetów wybieracie i tyle, normalny facet nie zwracałby na takie coś uwagi, i chyba nie wiecie co to znaczy 'oziębłość seksualna' - oziębłym to można być w łózku

Gość La Zagaleta
Moja droga, warto pamiętać, że przede wszystkim liczą się uczucia. Facet, o którym wspomniałaś godny jest jedynie politowania. Są kobiety, które żałują, że zaczęły wcześnie i są również takie, które nigdy miały ''okazji''- chociaż brzmi to jak banał. Mężczyzna, który jest w 100% odpowiedzialny- bo to ta cecha w tym przypadku jest priorytetm zachowa się godnie, zaufaj. Kiedy przyjdzie na Ciebie czas- sama wyotrzysz czarny bat... zaufaj. Do Pana 84. - rozumiem Cie doskonale, nie potepiam, nie zazdroszcze, na swój sposób podziwiam.

Gość Samotna jak wiatr
Właśnie to mnie zastanawia.W zasadzie to chyba faceci powinni się cieszyć, że są pierwszymi (ci normalni) wiec czemu jest odwortnie.Czemu te, które chciały to zawsze zrobić z miłości a nie bo nadarzyła się okazja lub bo inne tak robią, są teraz uważane za gorsze,oziębłe czy jeszcze tam jakieś?Czy to faktycznie powód to wstydu? Czy faceci naprawde uciekają jesli ktoś jest dziewicą w tym wieku (25,26 l.)?

Gość Drągal234
Samotny w....znów uogólniasz niepotrzebnie.Nic ci to nie da.Tym,że faceci to świnie nie wytłumaczysz swojego problemu. Może problem jest w was? Sam fakt,że przez tyle lat powstrzymywałyście się od współżycia już coś mówi o was.Prawdopodobnie uważacie normalnych mężczyzn za zagrażających wam a przychylnośc waszą zyskują "faceci-kapcie" jako niezagrażający. Cóz się potem dziwić,że w decydującym momencie oni rejterują. A co maja robic...oni juz tacy są :) Dajcie im spokój i zwróccie swoje zainteresowanie na takich których instynktownie unikacie i w ten sposób utrwalcie tylko swoje nabyte i utrwalone niewłaściwe kryteria wyboru partnera.

Gość Samotna jak wiatr
ale żeś strzelił wywód,ni przypiął ni przyłatał

Gość Drągal234
Dziękuję za zrozumienie :)

Gość Bosfor
Ja was drogie Panie nie rozumiem - od kiedy dziewictwo jest wadą u kobiety???? Oczywiście faceci lubia doświadczone kobiety... tyle że na jeden raz .Przecież każdy szanujący sie mężczyzna mający do wyboru związanie się z dziewicą lub jakąś panią mającą "przeszłość" wybierze tą pierwszą ( zakładając że są obie ładne,inteligentne itp...)