Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina_27

Zawiadomienie ślubne do pracy??

Polecane posty

Gość katarina_27

Witam! Mam pytanko! Jak napisać zwaiadominie do pracy: dla kogo?? dla kierownictwa,kolegów i koleżanek... ma ktoś jakiś pomysł??? Dzieki z góry za podpowiedz

Hejka, prawde mówiąc nie mam pojęcia i nie zastanawiam się nad tym, bo zwyczajnie takowego nie wysyłam... Bo.. Po co własciwie?? Niom ale może u Ciebie jest inna tradycja :) Pozdrówka

Gość katarina_27
Hej! w tamtym roku kolega dawał, bo wisiało w gablocie,ze tez wtedy na to nie zwrocilam uwagi do kogo napisal:)dzieki za odp:)

Gość moja koleżanka z pracy
właśnie nas zawiadomiła o swoim ślubie, zaprosiła wszystkich i wywiesiła zaproszenie w którym jest wpisane "grono pedagogiczne szkoły ...". Dyrekcja dostała osobne ;)

Gość yui
my zapraszamy na slub: "imie nazwisko szefa i caly [nazwa dzialu]"

Gość katarina_27
Hej! Dzieki wielkie, tak właśnie myślalam. Tylko ze nie bedzie nie tak,jak dam imię tylko głównej kierowniczki,jak mam jeszcze nad sobą zastepce.

to zalezy, jakie zwyczaje u was panuja - popytaj tych, co brali wczesniej slub u mojego meza to niektorzy zapraszaja blizszych znajomych na wesele, a ogolnie to wysylaja maila do wszystkich pracownikow z zaproszeniem na slub ja zaprosilam wszytkich z biura na slub i wesele - ale ja mialam (bo juz tam nie pracuje) z nimi bardzo bliskie kontakty i w zasadzie to tylko 2 osoby nie przyszly bo im cos wypadlo - reszta sie dobrze bawila

Gość katarina_27
Ja robie małe przyjecie tylko dla rodziny,ale wydaje mi sie ze powinnam dac zawiadomienie chociaz