Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła teściowa

Zamierzam ożenić dzieci z dziećmi sąsiadów!!!

Polecane posty

Gość przyszła teściowa

Mamy 150 hektarów, sąsiedzi mają 300 hektarów Postanowiłam że zrobie wszystkie by moje dzieci związały się z dziećmi moich bliskich znajomych. Gdyby nie to że sąsiedzi nie są bogaci ich dzieci nie były by dobrymi partiami. Syn moich znajomych ma dwoje dzieci(wychowuje), pochował jedną żone, później jeszcze się dwa razy rozwiódł. Córka sąsiadów też kiepski materiał na żone, jedno dziecko nieślubne, później wyszła za mąż, rozwiodła się. Ale co mi zależy, ważne by hektary naszych rodzin się połączyły, nawet jesteśmy z mężem gotowi zostać dziadkami nie swoich wnucząt. Dlatego często zapraszamy do nas swoich znajomych. O których można powiedzieć że są przedsiębiorczymi ludźmi, oprócz hektarów mają również własną firme, wille w Konstancinie. Wszystkiego się o nich dowiedziałam.

Gość a żeń
co mnie to...

Gość przyszła teściowa
Tylko jak to zrobić? prosze o rade, moje dzieci kompletnie się tamtymi nie interesują. Syn ma już 30 lat i nie w głowie mu ożenek a córka ma 25 i twierdzi że jest za młoda na małżeństwo.

Gość Fuj materializm, a ja
zyje zgodnie z sercem. To co ty piszesz to chyba jakis witz.

Gość przyszła teściowa
Ja chce dla swoich dzieci jak najlepiej, nie chce by się wyprowadzały na swoje. Dzięki tym małżeństwom oboje, syn, jak i córka zostaną przy nas. Tylko jak to zrobić?

Gość ffsa
jesteś chora:O