Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokiaaa

Z serii nie rozumiem facetów... coo o tym myslec ??

Polecane posty

Gość nokiaaa

Poznałam JEGO na necie... pisalismy ze soba 5miesiecy nie czesto kilka razy w tygodniu najpierw ja sie pierwsza odzywalam potem on zaczal.. Ale odzywal sie coraz zadziej. Wkoncu wyslalam mu swoje zdjecie, nie pytalam go o zdanie ale powiedzial,ze wyszlam elegacko i nie rozumie czemu twerdze iz jestem nie fotogeniczna... A teraz przestal sie odzywac.. Nie to,ze mam kompleksy ale totanie nie rozumiem jego zachowanie. Moze by mi ktos to wytlumaczyl?? aa i bez glupich komentarz i podszywaczom desz dziękuje 🖐️

Gość nokiaaa
tez *

Gość bojabojaboja
Jest kilka możliwości albo mu się nie spodobałaś i nie potrafił być szczery. Albo kręci z kimś jeszcze i poszłaś w odstawkę. Albo po prostu chwilowo nie ma czasu, a że wasza znajomość jakaś mocno bliska nie była to nie widział potrzeby informowania Cię o tym. Napisz do niego sama. A jak nie to odpuść sobie, znajdziesz na pewno inne ciekawe osoby do rozmowy.

Gość jestem z miasta i ...
dziewczyna z internetu to dziewczyna z internetu ...

Gość nokiaaa
Ewidetnie nie wiem o co chodzi. napisalam mu smsa czy mam pousuwac jego numery i czy nie chce juz ze mna pisac powiedział,ze nie absolutnie chce i,zebym tego nie robila wiec o co mu kurwa chodzi??

Gość mnie sie wydaje ze tu chodzi
o ortografie nie o zdjecie :D

Gość Ewaldi
może wyjechał w poszukiwaniu pracy albo może należeć do takich typów, że nie wierzy we własne siły, popatrzył na Twoją fotkę i pomyślał sobie coś w stylu 'gdzie ja do takiej pięknej kobiety'

Gość nokiaaa
własnie albo poszlam w odstawke albo nie ma czasu.. albo dziewczyna z internetu to dziewczyna z internetu

Gość tyyytka
bo zachowujesz sie jakby on był już twój:/ po prostu sobie gawędziliście od czasu do czasu, a ty zaczęłaś sie naprzykrzać

Gość nokiaaa
Studiuje i ma 22 lata no jutro 23/.../ Jest przystojny i twierdzi,ze nie ma problemow z kobietami ..

Gość nokiaaa
czemu naprzykrzac?? ja nic takiego nie robie (chyba):O

Jeśli jest atrakcyjny to ma zapewne kilka adoratorek i sobie wybrał. Na co mu dziewczyna z "czata" jak będzie sobie spotykał normalną dziewczynę z uczelni :).

Gość tyyytka
sama mowisz ze zaczynalas pierwsza rozmowy, a on sie rzadko odzywał. może po prostu jeszcze sie nie zdążył odezwać, a ty już go oskarżyłaś o totalnie nie odzywanie się. jak długo trwała taka przerwa? po co mu wysłałaś zdjecia, bo chciał? bo chciałaś mu pokazać jaka laska z ciebie? "czy mam pousuwać jego numery" - to chyba jakiś foch z twojej strony, którego on zapewne nie rozumie. ty też sie przestań odzywać, a jak on to zrobi, rozmawiajcie normalnie jak zawsze

Gość nokiaaa
nie odzywa sie od poniedziałku.. Chciał a ja nie robiłam problemow tylko mu wysłałam..

jak dziewczyna się bardzo podoba (to rzecz gustu) to ortografia jest mało ważna ;)

Gość tyyytka
loooooooooooooooool od poniedziałku:D:D:D:D myślałam że rzecz sie wlecze tygodniami:D dziewczyno, ty sie pewnie w nim podkochujesz. no, przyznaj sie.

Gość nokiaaa
Nie chyba nie... Podkochuje to sie w moim bylym :O ! usune jego kom i skypa zostawie tylko gg,zeby mu jutro zyczenia zlozyc i usune jego gg... tak chyba bd najlepiej... niestety

Gość nokiaaa
:(