Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna kretynka

pozyczylam kumplowi kase a teraz on sie wykreca od zwrotu

Polecane posty

Gość naiwna kretynka

nie wiem co zrobic.... kurde, koles zachowuje sie jakby mu sie nalezalo. on nie ma wiec niech inni na niego robia... a ja debilka dalam sie nabrac na blaganie.... co zrobic???

Gość ja mam gorszy problem
dobry zwyczaj nie pozyczaj

Gość Wynajmnij ukraińców
Koleś który straci sekatorem jądro, potrafi wytrzasnąć każdą sumę pieniędzy w ciągu 3 dni :classic_cool:

A to była jakas większa suma? Niestety musisz mu o tym czesto przypominac, a na następny raz masz nauczkę że nie warto byc dobrym.

Gość naiwna kretyna
nie jakas zawrotna kwote- 600, ale kurde tym bardziej powinien oddac. juz powiedzialam.... ale jak grochem o sciane. slysze tylko gdzie sie na wakacje wybiera - za free oczywiscie bo ktos tam sponsoruje. a co do zwyczaju to przysiegam sobie ze juz nigdy kasy nie pozycze nikomu!!!! ale jesteem wqrwiona!!!!

Gość Serdzio Campiorre Modesta
naiwna kretynka to moze ja Tobie pozycze, zebys odreagowala? :)

Gość naiwna kreytnka
mam umowe!!! i to jest najlepsze... mam o 6 stowek robic show z sadami? on oglosi upadlosc a ja zostane z ponieniosymi kosztami na sąd...

MarcineckiDE widzisz a ja nie:D to nie jest 20zł dla mnie to bardzo dużo pieniędzy po za tym 600zł to musiałabym pożyczyć chyba bardzo zaufanej osobie aby mieć pewność że to do mnie wróci

A po czym wnioskujesz,że jestem dziwką??? Wiesz napisałam że jak dla mnie 6stów to dużo i nie podarowałabym takiego długu aczkolwiek nie podałam wzmianki,że chcę sobie dorobić tyłkiem;]

Oj, po pierwsze - to mial byc komplement. Po drugie - tam nie chodzi o to, o czym wspominasz. Majac na uwadze nieodpowiednie odebranie mojego przekazu przeprosilem z gory, zatem czuje sie uniewinniony ;)

Problem w tym, ze ja nie szukam zwiazku, w zwiazku z tym takie komplementy sa na miejscu ;) Jeszcze raz najserdeczniej przepraszam za niestosowna propozycje, masz dla mnie jakas kare? - wykonam bez zastanowienia sie :)

miła jak zawsze - pewnie takie, ktore Tobie nawet przez mysl nie przechodza ;) Max - ale chyba nie Twoja? :D ;)

miła - czyzbys miala na mysli, ze mialbym o godzinie 06:15 wyjsc przed dom i zapiac jak kogut, po czym wspiac sie po rynnie na dach mieszkania i, korzystajac z wczesniej przygotowanego przescieradla, z niego zeskoczyc. Plan jest taki, ze przescieradlo sie ladnie rozlozy i posluzy za spadochron :) Oczywiscie celowalbym we wczesniej przygotowana "kaluze" (w cudzyslowie, bo bylaby to plama wodna o powierzchni 10 cm * 20 cm), w przypadku chybienia operacje skoczna musialbym kontynuowac az do skutku. Przewidywalas taka kare? :)

Pewnie, ze nie jest, sprobuj trafic w "kaluze" 10cm x 20cm, przeciez to mission impossible!!! Dobrze chociaz, ze przescieradlo nie jest dziurawe ;)