Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Rękawiczki na prezent dla dziewczyny....

Polecane posty

w związku z pewna dziewczyną mam ostatnio pewien problem. zbliża się okazja, z powodu której powinna otrzymać ode mnie jakiś upominek. Za bardzo nie wiem co kupić i ze względu na to że zauważyłem ostatnio na mieście fajną dziewczynę w rękawiczkach samochodowych stwierdziłem, że coś takiego spróbuję zdobyć. Udałem się w tym celu do salonu Wittchen - co prawda drogo tam ale niezłe rzeczy można kupić. Wchodzę... sprzedawczyni - niezła nawet - 6-7/10 i wyłuszczam w czym rzecz.... pokazała mi jakieś tam modele - rodzaje i tak dalej - odrzuciłem parę mniej fajnych i zostały trzy pary... Nie mogłem się za bardzo zdecydować którą z nich wziąć więc mówię sprzedawczyni, że biorę wszystkie trzy. Ale teraz problem - co ja mam z tym zrobić - dać jej trzy pary????? Czy wybrać jedną? którą? proszę elegantki o pomoc jw. http://www.abload.de/img/rrr3m9y.jpg

Te środkowe najbardziej klasyczne. PS. Rozbawiła mnie ta ocena sprzedawczyni:D

raczej nic nie oceniała - dała mi wszystkie - ja sobie wybrałęm takie które dla mnie są fajne. tzn takie nie dla miłej dziewczynki ale dla ostrej czarownicy - nie lubię ciepłych kluchów 😴 także mozesz się pośmiać ze mnie - 🖐️ środkowe mają najmniej dziurek i bardziej się błyszczą :classic_cool:

Gość Pani Deep
ja Ci nie pomogę bo nie gustuje w takich rękawiczkach. Pomimo, że z dobrej firmy..nie ujęły mnie.

Gość gość
Moim zdaniem takie rzeczy jak rękawiczki czy szaliki to bardzo fajny pomysł na prezent. Ja ostatnio kupiłam córce komin i czapkę z naturalnym pomponem z tego sklepu https://kamea.pl/. mają w ofercie również szale, rękawiczki i eleganckie berety, które z powodzeniem sprawdziłyby się także u młodych kobiet.

Gość gość
eliza104 2016.10.20 Zdecydowanie tak. takie są eleganckie i bardzo kobiece.